2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه برای کسی پرسیدم گلم برای خواهرم نگرانشم

چرا میخواد جدا بشه؟ بچه نداره؟ نمیشه ادامه بده؟ البته خواهر خوبی مثل شما دارن دیگه تنها نیست ک

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
شمام جدا شدین.؟ بچه ندارین؟ خواهر من بچه داره ولی خیلب نگران آیندشه منم نگرانم براش

در شرفش هستم متاسفانه... بچه دارم.. و همین نگرانی ها رو هم دارم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
چرا میخواد جدا بشه؟ بچه نداره؟ نمیشه ادامه بده؟ البته خواهر خوبی مثل شما دارن دیگه تنها نیست ک

بخاطر خیانت بله بچه داره عزیزم ممنون گلم اما خوب بدون شوهر و با بچه بدون شغل درست و حسابی خیلی شرایطش سخته سنشم بالاست دیگه نزدیک 40  سالشه خیلی نگرانشم خودشم خیلی ناراحتو زودرنجه

بخاطر خیانت بله بچه داره عزیزم ممنون گلم اما خوب بدون شوهر و با بچه بدون شغل درست و حسابی خیلی شرایط ...

خدا کمکش کنه. سخت هست ولی خدا بزرگه حواسش ب بنده هاش هست تنها نمیزاره

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
چه تصمیمی برای زندگیتون دارید چطور حالتونو خوب میکنید؟

تنها چیزی که حالمو خوب نگه میداره اینه که تمام تلاشمو کردم تا زندگیمو حفظ کنم ولی نمیشه که نمیشه... و اینکه سعی کنیم حداقل پدر و مادر خوبی بمونیم.. هیچ کس از اینده خبر نداره فقط ما ادمها عادت داریم از چیزای ناشناخته مثل اینده ی نامعلوم بترسیم و همین ترسمون هم عامل بدبختیمونه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
نهخداروشکر بچه هام هستنخودمم استقلال مالی دارماز چیش بترسم؟

شما چون استقلال مالی دارید شاید نگرانیتون کمتره اما خوب خواهرم بچش کوچیکه نگهداری بچه هست استقلال مالی نداره خونه زندگی از خودش نداره خدا نکرده پدر مادرم نباشن یه روز سرگردون میشه و تنهایی سخته

نمیشه جدا نشید دلیلتون خیلی مهمه؟

ما اصن ازدواجمونم اشتباه بود.. برای دو دنیای مختلف بودیم و هستیم تنها چیزی که ما رو کنار هم نگه میداشت عشق زیادمون به هم بود که اونم فدای اختلافاتمون شد