از اول ترم همیشه مرور داشتم ولی خب الان کلشو خوندم حس میکنم خیلی جاهاش یادم نیست. زورم میاد اگر نمرع پایین بگیزم ازین درس💔 حال ندارمم بشینم مرور کنم🤣 این چ مرضی هست من دارم
برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
منم صبح امتحان دارم ولی هیچی نخوندنم،،نمیدونم چه مرگمه نمیتونم بخونم
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم امتحان دارم یادم نیست دیگه آهنگ گذاشتم زدم به بیخیالی این درسا تهش پاس میشه مدرکتو میگیری ولی سلامت روان آدم به سختی بر میگرده به حالت قبل پس خودتو زیاد درگیر و اذیت نکن
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
منم امتحان دارم یادم نیست دیگه آهنگ گذاشتم زدم به بیخیالی این درسا تهش پاس میشه مدرکتو میگیری ولی س ...
پاس ک صد در صد میشم چون از اول ترم خوندم و درس اسونیه زورم میاد خراب کنم😅 حتی نمیخونذمم یچیزایی بلد بودم پاس میشدم ولی خب زورم میاد کم بگیزم حداقل معدلم باهاش میبرم بالا
برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
قبول ک مطمعنم میشم🥲 چون از اول ترم خونذم و هنوز یچیزایی نخونده بلد بودم ولی خب نمیخام وقتی درس اسونیع و از اول ترم تلاش کردم کم باشه نمرم . حداقل اینو خوب بگیرم معدلم میتونم ببرم بالا