2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرشوهرم حق داره ناراحت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 29 پست
نه حق باهاش نیست باید درک کنه وقتی بچه کوچیک و حساسه همینا بچه یه چیزش شه میگن مادر نبودی خوب نگههدا ...

دقیقا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا اگه دو روز دیگه دورازجون سرماخورد هیچکی الان رو یادش نمیاد همه میگن مامانش ازش درست نگهداری نکر ...

دقیقا بعد اینکه سرما خورد مادرشوهر گفت بچه رو نتونستید مراقبت کنید مریض کردید منم جیغ و داد ک شما سرما خورده بودید نگفتید گفت ن ما حساسیت داشتیم گردن نگرفت منم تا شش ماهگی بچه رو نزاشتم ببینن و نرفتم 

مینیمال 
دقیقا بعد اینکه سرما خورد مادرشوهر گفت بچه رو نتونستید مراقبت کنید مریض کردید منم جیغ و داد ک شما سر ...

😐

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
الان بچت خوبه؟

الان دو سال و دو ماهشه اما حس میکنم ریه هاش ضعیفه سبستم ایمنی ش ضعیفه زود ب زود سرما میخوره بچه ای ک زیر یک ماه ده روز آنتی بیوتیک قوی مصرف کنه ریه هاش درگیر عفونت بشه دیگه قوی نمیشه همین الان تا یکم بدو بدو می کنه میوفته ب سرفه بابد ببرم تهران دکتر  

مینیمال 
بخدا اگه دو روز دیگه دورازجون سرماخورد هیچکی الان رو یادش نمیاد همه میگن مامانش ازش درست نگهداری نکر ...

ولشکن بابا حرفش غیر منطقیه

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    

بچه من ۳۵هفته بدنیا اومد اول ده رور تو دستگاه بود چون ریه ش کامل نبود  بعدم دوباره ده روز رفت تو دستگاه چون سرما خورد و زد ب ریه هاش و عفونت وارد خونش شد  به درک ک . ن لق هرکی ناراحت شد بزار برن بمیرن

مینیمال 

سلامتی بچه ات از همه چی مهمتره و اون کسی که انقدر درک نداره که به بچه نارس تو این هوای سرد برنمی دارن ببرن باغ 

همون بهتر که قهر کنه! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

شما مادری و صلاح دونستی ک بچت اونجوری حالش خوبه و حال دل شما اینجوری بهتره و خیالت راحت میشه پس حق با شماس اون بچه بزرگ میشه بلخره ولی تا زمانی ک رو بیاد و یکم کاملتر بشه باید درک کرد 

دقیقا.  اصلا این رفتارهاشون برات مهم نباشه. سفت بچه ات بچسب 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!