من یه ماه است زایمان کردم بچمم نارس بدنیا اومد خیلی کوچولوعه بعدش امروز مادرشوهرم همه رو واسه نهار بیرون باغ دعوت کرده بود اصرار که تو هم بیا من گفتم نمیام بچم کوچیکه بدنش ضعیفه سرما میخوره میگفت بخاری اونجا هست و...خلاصه من قبول نکردم برم موندم خونه اونم ناراحت شد گفت اگه نیومدی دیگه نه من نه تو بنظرتون حق با کیه؟
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه حق باهاش نیست باید درک کنه وقتی بچه کوچیک و حساسه همینا بچه یه چیزش شه میگن مادر نبودی خوب نگههداری نکردی اینجور شد اون ناراحت شه بهتره تا بچت مریض شه
حق با شماست اصلا محل نده من احمق همین شرایط بودم برا اینکه مادرشوهر ناراحت نشه رفتم اون نامردا هم سرما خورده بودند نگفتن بچه م دوباره برگشت ان آیسییو ده روز دیگه هم رفت تو دستگاه هیچ وقت خودمو نمیبخشم
بخدا اگه دو روز دیگه دورازجون سرماخورد هیچکی الان رو یادش نمیاد همه میگن مامانش ازش درست نگهداری نکرد
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
حق با شماست اصلا محل نده من احمق همین شرایط بودم برا اینکه مادرشوهر ناراحت نشه رفتم اون نامردا هم سر ...
واااای خدایا