2777
2789
خوشگلا خواستگار زیاد دارن آخرش گیج میشن با یک آدم نامناسب ازدواج میکننما معمولی ها انتخابامون محدوده ...

😂😂😂اون عشق واقعیه🤣

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرش چه کاره بود میشه بیشتر توضیح بدیدپدرشوهرت پولداره،؟

اصلا به خاطر پول پدر شوهرم نبود چون اونا خودشون خیلی پولدارن چون فامیل خیلی نزدیک بودن پیشنهاد این ازدواج رو دادن پسره دختره رو تو روز خواستگاریش دید و به خاطر مادرش قبول کرد این ازدواج رو ، پسره خوشگل پولدار خوش اخلاق ، من خودم تا یه هفته همش میگفتم خدایا من از اون خیلی خوشگلتر بودم چرا بختم اینجوری شد 🤣 تموم فامیلا انگشت به دهن موندن

اصلا به خاطر پول پدر شوهرم نبود چون اونا خودشون خیلی پولدارن چون فامیل خیلی نزدیک بودن پیشنهاد این ا ...

پس پدرشوهرتون پولداره 

خب این مدل ادم هایی که پولدارن معمولا میرن پولدار میگیرن گه پولشون زیاد شه

اصلا به خاطر پول پدر شوهرم نبود چون اونا خودشون خیلی پولدارن چون فامیل خیلی نزدیک بودن پیشنهاد این ا ...

خواهرشون از این دخترای ساده است که همه چیو باور میکنه اسن مدل دختر ها خیلی زود تحت سلطه در میان و هرمردی کنارشون قددرتمند هست اتفاقا مردها به همچین زنی زود جذب میشن

خانمی میشه توضیح بدید

توضیح دادم ازدواج فامیلی بود و عاشقانه نبود سنتی بود دختره انگشت کوچیکه ی پسره هم نمیشد از بس که داماد خوشگل بود ، خواهر خودم خیلی خوشگل بود من فکر میکردم خیلی خوشبخت میشه ولی افتاد گیر یه آدم عوضی نه اخلاق داره نه قیافه روزی نیست که پشیمون نباشیم ولی متأسفانه نمیشه طلاق گرفت

پس پدرشوهرتون پولداره خب این مدل ادم هایی که پولدارن معمولا میرن پولدار میگیرن گه پولشون زیاد شه

بله پولداره ولی در مقابل اونا نه ، پدر شوهرمم برای پسراش جاهای می‌ره خواستگاری که خانواده شون پولدار باشن خیلی زرنگ شدن 

بله پولداره ولی در مقابل اونا نه ، پدر شوهرمم برای پسراش جاهای می‌ره خواستگاری که خانواده شون پولدار ...

ولی شما از نظر مالی از پدرشوهرتون پایین تر بودید؟ خانواده شما هم بخلطر پول با شوهرتون موافقت کردن 

بله 

ولی تا صبح میتونم برات مثال بزنم از کسایی که چهرشون معمولی بود اما شوهرشون خوشگله 

از جمله استفن بازیگر سریال خون آشام زنش خیلی خیلی خیلی از لحاظ ظاهری پایینتره 

ستاره پسیانی قیافه ش معمولیه اما شوهرش قشنگه

بازیگر ترک باریش زنش گوپسه ببین اصلاااا بهم نمیخورن

چقدر ازدواجا بد شده همش پول و خوشگلی 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱