دخترانه۵۹ مدیر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 14162 عنوان برای نفر بعد یه دعا کن | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 60 پست اگه دوست دارید مشارکت کنید شاید ان شاالله دل کسی گرم شهخودم برای اولین نفر دعا میکنم از ته دل تا ۱۳رجب یه معجزه ی قشنگ ببینه آمین به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 امروز | 02:19 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنکوری_جان عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1133 ان شاالله غم دلت رفع شه خوشی ببینی خدااا ازدهنت بشنوه جانم
rasta1996 عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 3827 نفر قبلی من اسی بوده که گفته چه دعاهای قشنگی 🥲😐پس کسی برای من دعانکرده🥲🥲🥲🥲 الان بعدی منیببین دعایی ک کردم راست کارت هس😅 فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 ❌️لایکم نکنید لطفا❌️
caelum عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1515 آرزو میکنم همیشه رویاهات روشن بمونن و به همهشون برسی و دلخوش باشی تو زندگی🕯️ 京香水月
کیک_شکلاتی_خیس۳۸۸۲ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 188 الهی خداوند از نعمت های وسیع و فراوانش تا دلت میخواد بهت بده و یجوری مشکلاتت حل بشه خودت هم حیرت زده بشی 🤲🏻برای منم دعا کنید لطفا 🤍
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 5574 نفر قبلی من اسی بوده که گفته چه دعاهای قشنگی 🥲😐پس کسی برای من دعانکرده🥲🥲🥲🥲 قبل اسی دعای توعه دیگه حرفهای مابین که حساب نمیشه
آرامممممممش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 704 همه مون محتاجیم به دعا در حق همه دیگه دعا کنیم نفر قبلی بعدی نداره اگه وقت کردید برای منم دعا کنید تو زندگیم تلخی افتاده😭
گل۱۲نرگسی عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1771 یعنی گرفتارتر از من هست خدااا به نام حقفرزندم سلامحالت را نمی پرسم چون هیچ کدام از احوالت بر من پوشیده نیست واز تو نسبت به تو آگاه ترم.همه حال و هوایت را میدانم :بهانه ی خنده هایت ، دلخوشی های ریز و درشتت ، دلبستگی ها و علاقه هایت ،غم ها ، دلواپسی ها و نگرانی هایت ،دلیل آه کشیدن های گاه و بی گاهت ، دغدغه ها و مشغله ها و خستگی هایت ...می دانم گاهی چقدر می رنجی ، بی پناه می شوی ، تنها می شویاما بدان ...در جهان کسی هست که به تو فکر می کند و نگران توست .دنیا کوچکتر از آن هست که بخواهد احوال فرزند مرا بر هم بریزد.درست است که رسمش بی وفایی ست و مرامش فریب و در بساطش آرامشی نیست .اما...آرام باش و بدان پدر در کنار توست ...با غمت غمگین میشوم ،با تبت تب می کنم ، درد می کشی درد می کشم و اوضاع نابه سامانت ، سامانم را بر هم می زند.دعایت آمین می گویم وبرایت دعا می کنم .مگر نه این است که من پدرم ...؟ وحتی مهربان تر از پدر ...تنهایت نمی گذارم ...هر زمان گرفتار شدی صدایم کن ؛من در کنار تو هستم ، به همین نزدیکی ...پدرتحجت ابن الحسن العسکریبر اساس نامه حضرت مهدی علیه السلام به شیعیان یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه
rundo23 عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2 دعا میکنم صلاحت توی آرزوهات باشه و برآورده بشن هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)
گل۱۲نرگسی عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1771 نفر بعدی ازدواج میکنه ازدواج کردم عزیزم متاهلم یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه
دریادخترپاییز عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 160 به نام حقفرزندم سلامحالت را نمی پرسم چون هیچ کدام از احوالت بر من پوشیده نیست واز تو نسبت به تو آگاه ... 😭😭😭😭
h_e_l عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1726 چرا من نفر بعدی نمیشم ،نفهمیدم دقیقا کدومش برا منه😂برا منم دعا کنید دریای غم ساحل ندارد💔😂