2777
2789
عنوان

سلام از مادری که شش شبه نخوابیده

564 بازدید | 46 پست

خدا لعنت کنه کسایی رو که این ویرو سای دست سازو میندازن به جون ملت نمیدونم هدف چیه پسرو دختر شش وسه سالم شش روزه تو تب دارن میسوزن از حال وروز خودم که نگم براتون با این حال بدم پرستاریم میکنم من که ادم بزرگم حس میکنم تمام استخونای بدنم شکسته بچه کوچیک چجوری میخواد تحمل کنه این دردو هر کی متنمو میخونه لطفا یه حمد برای بچهام بخونه انشالله حاجت روا بشین 🙏

چشم

از دمنوش بابونه و پنیرک غافل نشید

برای تب هم دعای نور بخونید 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

١٠ روزه سزارين كردم

خيلي سخت بود

بدنم به نخ بخيه حساسيت داد

نوزادم به خاطر تنگي نفس رفت دستگاه دو روز

بعد كه اومدم خونه

با درد و خونريزي و اينا

خواهرشوهر لعنتيم بچشو اورد خونم

ويروس داشت

ميگفت هيچي نيست الرژيه

از فرداش خودم و دختر ٤ سالم و نوزادم مريض شديم

نوزادم به شدت سرفه داره

دعا كنين بستريش نكنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

منم ده روز دخترم درگیر بود با اینکه خیلی بهش می رسیدم ولی حسابی وزن کم کرده. دو روز بود اون کمی بهتر شده بود که خودم افتادم.سر درد چشمام میخواد بزنه بیرون. عطسه ابریزش بینی بدن درد  ضعفففففف

واقعا کلافه م .امروزم از ظهر تا الان هرکار کردم خوابم نمیبره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

عزیزم مام گذروندیم سخته خیلی منم خودم وحشتناک مریض بودم دخترمم گرفت باید تب اون رو کنترل میکردم دیگه گریم میومد واقعا

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
الهی بمیرم انشاءالله شفا پیدا کنن براشون حمد خوندم

خدا نكنه عزيزم

زنده باشين

هيچوقت حلالش نميكنم

بار اولش نيست

خيلي اين كارو تكرار كرده..

منم همين الان به نيت بچه هاتون حمد خوندم ان شاالله تا فردا خوب خوب بشن

تبریک

1
5
10
15