2777
2789
عنوان

سلام از مادری که شش شبه نخوابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 46 پست
خدا نكنه عزيزمزنده باشينهيچوقت حلالش نميكنمبار اولش نيستخيلي اين كارو تكرار كرده..منم همين الان به ن ...

ممنون منم اون هفته رفتم تو یه مهمونی که بچه جاریم مریض بود ونگفت اینام از اون گرفتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ماهم همین هفته قبل درگیر بودیم

دخترای من ۴ ساله و یکساله ان

برای تب من با گلاب پاشویه میگردم خیلی زود تب رو میندازه عفونت رو هم میکشه ولی در کل وقتی تب با استامینوفن کنترل نمیشه یا بروفن بده یا یه دز بیشتری از استا بده که تب رو بشکنه 

برای سرفه هاهم شربت سرفه آیورامی خیلی برای ما خوب بود

ماهم از آبان تاحالا همش در حال دکتر دوا ئیم دیشب هم دخترم رو بردیم دکتر هیچ جوره سرفه هاش کم نمیشه دیگه از زندگی سیر شدم همش در حال دمنوش درست کردن سوپ و آب گوشت و قرص وشربت بچه ها دیر نشه و.... جرات نداریم یه سیب زمینی سرخ کنیم تو خونه نمیدونم‌چرا از کرونا به بعد انقد ویروس پخشه قبلا تو مهر یبار سرمامیخوردن میرفت تا عید نوروز

ولی الان ...

واقعا طفلک بچه ها ،تاشون شدیده و هیچ دارویی تب ر پایین نمیاره.

فقط پاشویه و پیاز که حلقه حلقه کردم وکف پاشون گذاشتم و جوراب از روش کشیدم پاشون،تب ر آورد پایین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم ماهم همین هفته قبل درگیر بودیمدخترای من ۴ ساله و یکساله انبرای تب من با گلاب پاشویه میگردم خیل ...

خیلی سرفه میکنند میگم صبح شوهرم بگیره این شربتو ممنون که گفتین

خدا نكنه عزيزمزنده باشينهيچوقت حلالش نميكنمبار اولش نيستخيلي اين كارو تكرار كرده..منم همين الان به ن ...

مثل خواهر شوهرمن. مریض بود مهمونی گرفت همه مریض شدیم. دخترام مریض شدن کوچیکه  4 ماه است مریض شد دوهفته دخترام مریض بودن. دکتر گفت شبیه کروناست. هنوز بعد یکماه دختر بزرگم باکلی دارو خوردن میگه گلوم درد میکنه و خواهرشوهرم هر روز زنگ میزنه میگه عمه فدات شه چرا مامانت بهت نمیرسه سوپ بپزه. واقعا بعضیا درک و شعور ندارن

ماهم از آبان تاحالا همش در حال دکتر دوا ئیم دیشب هم دخترم رو بردیم دکتر هیچ جوره سرفه هاش کم نمیشه د ...

ماهم تو یک ماهه اخیر سه بار درگیر شدیم ولی این آخری دیگه واقعا از پا درآوردمون

چقدر سرم های قوی به دختر کوچیکم زدن تا بچه یه کم سرفه هاش خوب شد. بچه 4 ماهه رگ نداشت برا زدن سرم. چقدر گریه کردم من بخاطر این بچه و هیچ کس حتی باباشون نفهمید و درک نکرد

ماهم از آبان تاحالا همش در حال دکتر دوا ئیم دیشب هم دخترم رو بردیم دکتر هیچ جوره سرفه هاش کم نمیشه د ...

پسرم نوزاده ولی دکتر برای سرفه هاش یه شربت داد خیلی سریع خوب شد

آیورامی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست