2777
2789
عنوان

نظر خودتون یا نظر دیگران

38 بازدید | 9 پست

برای انتخاب رشته تحصیلی و انتخاب رشته و شغل ایندتون  به خودتون توجه کردید یا اطرافیان ؟

تا حالا به نظر دیگران توجه کردید ؟ 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

نظر همه، روی بازار کار و دوره تحصیل و علاقم و ... همه فکر کردم. الویتم هم بازار کار رشتم بود.

خیلی عالیه 

درباره خودمم فکر کنم هر دو مورد بود . از تجربیات دیگران استفاده کردم و علاقه خودمو رفتم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داستان انتخاب رشته من خیلی ترسناکه

راهنمایی می‌گفتم میرم ریاضی

دبیرستان نزدیک خونمون نداشت نذاشتن

گفتم می‌خوام برم معماری پس

گفتن بازار کار نداره نذاشتن

گفتم خب از تجربی که حالم بهم می‌خوره میرم انسانی

رفتم انسانی هنوز ماه مهر تموم نشده بود معاون مدرسه زنگ زد مامانم گفت حیفه بفرستش تجربی

مامان بابامم یکم از خوبی های پزشکی گفتن منم تو کمتر از یک هفته دیدم سر کلاس تجربی ام و سه سال به گ.ا رفتم 😐

۴۰۲ مدرسم تموم شد دانشگاه هیچی نتونستم برم چون از بیمارستان متنفرم و الان بدون هیچ ایده و هدفی انسانی ثبت نام کردم بلکه فقط تموم شه این بازی کثیف 😐

خیلی عالیه درباره خودمم فکر کنم هر دو مورد بود . از تجربیات دیگران استفاده کردم و علاقه خودمو رفتم

البته بگم از اول علاقه نداشتم به این شغل اما به رشتش علاقه داشتم . بعد فهمیدم دقیقا چیزیه که می‌خوام 

داستان انتخاب رشته من خیلی ترسناکهراهنمایی می‌گفتم میرم ریاضیدبیرستان نزدیک خونمون نداشت نذاشتنگفتم ...

میفهمم چی میگی برای منم قصه طولانی داره . منم عاشق ریاضی بودم اما یهو دیدم توی رشته تحربیم با اینکه از علوم متنفر بودم منم سال ۱۴۰۲ مدرسه تمام شد نمونه بودم میتونستم رشته های تاپ قبول بشم اکه پشت کنکور میموندم اما هدفم تغییر کرد برای فرهنگیان و رشته ریاضی کنکور دادم و زبان  ( بازم این تصمیم نهایی خودم نبود اما میترسیدم ) در نهایت الان وارد شغل شریف معلمی شدم که الان که به خودم توجه میکنم نه بقیه میدونم این شغل همون چیزیه که دنبالش بودم و خب عاشق رشته اش هستم ( زبان انگلیسی ) 

به نظرم از الان برای آینده ات درست تصمیم بگیر و بشین به علایقت فکر کن و همونو دنبال کن 💖

بین این همه سردرگمی حرفت دلگرم کننده بود❤️

فدای مهربونیت 💖هرچی تصمیم گرفتی حتما بهم بگو گلی 💖 

قربونت برم چشم🤍❤️

چشمت روشن 💖