2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که عاشقانه ازدواج کردم سوالم از دوستان بود

من تعجب می کنم چطوری می تونند شب کنار مردی بخوابند که تازه یک ماه هست که ۴ جلسه ای دیدنش! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من تعجب می کنم چطوری می تونند شب کنار مردی بخوابند که تازه یک ماه هست که ۴ جلسه ای دیدنش!

اره خیلی خیلی سخته واقن 

بنظرم دوستی پاک قبل ازدواج خیلی خوبه

ازدواج عاقلانه و زندگی عاشقانه خیلی بهتر از ازدواج عاشقانه و زندگی عاقلانه هست

عزیزم متاسفانه ی چیز اشتباهی رو هعی توی مغزمون فرو کردن ک آره ازدواج سنتی قدیمیه و بی کلاسی

ولی ببین شما توی ازدواج سنتی اول بر اساس عقلت طرفو می‌سنجی اگه واقعا اخلاق خوبی داشت باهاش ازدواج میکنی و همون اخلاقای خوب طرف و خوب بودنش باعث میشه ک عاشقش بشی.. وقتی طرف بهت محبت کنه و طبق معیارات رفتار کنه توهم جذبش میشی.. البته قبل عقد هم اون علاقه بین طرفین ب وحود میاد

ولی توی ازدواج عاشقانه عشق کورت میکنه عیب های طرفو شاید نبینه بعدا ک موقع زندگی کردن رسید دیگه زندگی ک الکی نیست زندگی بر مدار واقعیت و عقل هست.. دیگه اونجا هست ک مجبوری عاقلانه زندگی کنی و شاید همسرت ی عیب هایی داشته باشه ک نتونی باهاش کنار بیایی.. تازه ممکنه گ اون عشق آتشین اولیه هم کم کم فروکش کنه

البته فک نکن واسه نسل قبلم ک طرز تفکرم اینه😂۱۸ سالمه منم قبلا نسبت ب ازدواج سنتی حس خوبی نداشتم ولی الان نظرم تغییر کرد

ن عزیزم الان ک دیگه قدیم نیست .. حتی توی ازدواج سنتی هم مدت زیادی رو توی مرحله آشنایی هستن

من داداشم ک امسال عقد کرد تقریبا ۶ ماه با زنداداشم ارتباط داشت و باهم صحبت میکردن و همو میدیدن

منظور از ازدواج سنتی اینه ک خانواده مطلع باشن و عشق آدمو کور نکنه

بعد چهار جلسه نمیره کنارش بخوابه نامزد میکنم یکی دوسال تو نامزدی هم دیگر رو بیشتر میشناسن

ازدواج عاقلانه و زندگی عاشقانه خیلی بهتر از ازدواج عاشقانه و زندگی عاقلانه هستعزیزم متاسفانه ی چیز ا ...

حرف دلمو زدی اما کس برای خواستگاری مورد خوب بیاد من کلا خودم هنوز تجربه خواستگاری ندارم

حرف دلمو زدی اما کس برای خواستگاری مورد خوب بیاد من کلا خودم هنوز تجربه خواستگاری ندارم

چند سالته؟

من ۱۸ ام فقط یدونه خواستگار داشتم ک اونم مامانم قبل اینکه ب من بگه ردش کرد گفت مگه میخواهی بچه ببری😂بعدا بهم گفت