2777
2789
😂😂😂ای بابا چه مظلوم🥺‌چن سالته بچه دارین؟

من 26سالمه 

دوتا بچه دارم 7ساله و 2ساله😐🤦‍♀️

اولش باهم خوب بودیم اما یکسالی میشه انگار زندگیمون آوار شده و من بجای اینک از این اوار بیام بیرون بیشتر خرابش میکنم 

و هیجوره ب هیچ صراطی مستقیم نمیشم🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل شوهر منخدا نکنه مادرش مریض بشه روزگار هممون سیاهه

من نمیگم با مادرش خوب نباشه...اما کاش جایگاه زن و مادر رو رعایت می‌کرد...کاش الویت های زندگیشو یاد می‌گرفت...کاش تنهایی منم واسش مهم بود...

من 26سالمه دوتا بچه دارم 7ساله و 2ساله😐🤦‍♀️اولش باهم خوب بودیم اما یکسالی میشه انگار زندگیمون آوار ...

وای با دوتا بچه هم سخت میشه شرایط درکت میکنم عشقم

اگ دوسداشتی درخواست بدم حرف بزنیم🥺

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
من 26سالمه دوتا بچه دارم 7ساله و 2ساله😐🤦‍♀️اولش باهم خوب بودیم اما یکسالی میشه انگار زندگیمون آوار ...

ما هم قبلنا دعوا زیاد داشتیم.اما من بخاطر بچه هام خیلی کوتاه میام...دوسندارم فضای خونه ام متشنج بشه برای بچه هام..بچه هام میترسن ...برای همین همیشه سکوت میکنم اما از درون واقعا ناراحتم‌

ما هم قبلنا دعوا زیاد داشتیم.اما من بخاطر بچه هام خیلی کوتاه میام...دوسندارم فضای خونه ام متشنج بشه ...

منم یمدت اینجوری بودم اما عین اتشفشان یهویی منفجر شدم دیگ هم خوب نمیشم 

ینی از خیر بچه هامم گذشتم واقعا ما گناه داریم 

بعدشم هرچقد سکوت میکنی بیشتر هوابرشون میداره 

اتفاقا باید خودتو بزنی ب اون راه و مثل خودش باشی

من تو یه شهر غریب زندگی میکنم.از خونواده دورم...واقعا بهش نیاز دارم..نمیتونم با خونوادم درددل کنم... ...

عزیزدلم منم غریبم همسرم کوردستانه منم ۱۲ ساله اینجام مامان بابامم فوت شدن🥺🥺🥺

تنها پناهم همسرمه هیچکسو ندارم تو سختیا

من بمیرم برا دلت😭😭😭

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
منم یمدت اینجوری بودم اما عین اتشفشان یهویی منفجر شدم دیگ هم خوب نمیشم ینی از خیر بچه هامم گذشتم واق ...

شوهر من خیلی بی‌حیاس‌..به همه میگه همه ی دعواها و...دوسندارم مسخره خونواده شوهرم بشم...دوسندارم حرف خونم رو جاریام بدونن

منم عین توعم هیچکسو ندارم من مادرم فوت کرده خاهری ندارم  برادری ندارم 

منو بزرگ کردن الانم شهر غریب ازدواج کردم 

خیلیییی کم میارم واقعا😔

با شوهرمم خوب بودم اما یمدت ازش متنفر شدم خیلیییی اذیتم کرده با حرفاااش

شوهر من خیلی بی‌حیاس‌..به همه میگه همه ی دعواها و...دوسندارم مسخره خونواده شوهرم بشم...دوسندارم حرف ...

میفهمم درکت میکنم بخدا 

اما شوهر من ب هیچکس چیزی نمیگ و منم همش دعوا میکنم 

باورت میشه اصلا دوس ندارم باهاش همکلام بشم