2777
2789

اینکه خانم و اقا باید سواد رابطه رو بلد باشن خیلی مهمه.

اما در کنار اینها عشق هم خیلی مهمه.هستن خانمهایی که سواد رابطه رو دارن ،با طرف مقایلشون رفتار درست و اگاهانه ای دارن‌،اما چنان که باید عزیز دل همسر نیستن،شاید چون همسر عاشقی ندارن

عزیزم به عنوان یه زنی ک بدجور تو دل شوهرش جاداره و الویت زندگیشه بذار بگم براتمن خیلی احترام میذارم ...

و این یادت نره دلبری کردن یک زن خیلی مهمه 

و اینکه قناعت داشته باشی و توسختیا هواست بهش باشه و فشار مالی نیاری بهش

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کردم بهم پوزخند زد.

قطعا همچین آدمی یه دفعه عوض نمیشه

اولش همه گارد میگیرن و ناراحت میشن، بعد تو فکر میرن بعد قبول میکنن 

آب میتونه سنگ رو شکاف بده اما زمان میبره…

و این یادت نره دلبری کردن یک زن خیلی مهمه و اینکه قناعت داشته باشی و توسختیا هواست بهش باشه و فشار م ...

حرفاتو دوست داشتم🤩انشالله زندگیتون همیشههه پر از عشق و ارامش باشه 

دلبری کردن ینی چه😂🤦‍♀️

اینکه خانم و اقا باید سواد رابطه رو بلد باشن خیلی مهمه.اما در کنار اینها عشق هم خیلی مهمه.هستن خانمه ...

همسر من عاشق مادرشه...چون مادرش تنها نباشه منو تنها میزاره میره پیش مادرش...صبحونه رو اول با مادرش میخوره بعد میاد خونه

حرفاتو دوست داشتم🤩انشالله زندگیتون همیشههه پر از عشق و ارامش باشه دلبری کردن ینی چه😂🤦‍♀️

ممنونم عشقم فدای دعای قشنگت🥺🥺🥺

یعنی بلد باشی ناز کنی عشوه بیای لباسای خوب بپوشی بوی خوب بدی🤦‍♀️🙈🙈یه حرکاتی انجام بدی🙈

بخدا ک مردا عاشق اینان فقط😂😂😂

شوهرشون درست تربیت شده واسه مارو ول کردن تو کوچه خیابون یاغی بار اومده

ن اتفاقا همشون اینجور نیستن

برادر شوهر من مثل شوهرم یک آدم رفیق باز دختر باز هفت خط بود ولی بعد ازدواج زنش دعا خورش کرد، یجوری شده ک پاشو از خونه بیرون نمیذاره مگ برای چ کاری، اونوقت ماشین دست زنشه مدام بیرونه، بچه هارم شوهره نگه میداره، اونوقت شوهر من بعد ازدواج بدتر شده ک بهتر نشده

ن اتفاقا همشون اینجور نیستنبرادر شوهر من مثل شوهرم یک آدم رفیق باز دختر باز هفت خط بود ولی بعد ازدوا ...

شاید برادر ناتنیه 😅

شایدم اون بچگی تو خونه میمونه بیرون نمی فته ولی شوهرت ول بوده

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
همسر من عاشق مادرشه...چون مادرش تنها نباشه منو تنها میزاره میره پیش مادرش...صبحونه رو اول با مادرش م ...

عزیزم ناراحت نشو،شما نمیدونی همسرت تو چه شرایط و افکاری بزرگ شده،شاید وقتی مادرش تنهاست احساس گناه میکنه،شاید در برابر تنهایی مادرش احساس مسئولیت میکنه.فقط نمیشه به عشق ربطش داد

همسر من عاشق مادرشه...چون مادرش تنها نباشه منو تنها میزاره میره پیش مادرش...صبحونه رو اول با مادرش م ...

بعضیا بدجور وابستگی دارن به مادرشون  و این خیلی بده😔

اصلا گیر میکنی تو اون زندگی