2777
2789
منو همه ی فامیل تعریف میکنن شوهرم قبولم نداره چیکار کنم.

شوهرمن میگه کاش به دختر داشته باشم مثل تو😂ینی به جای اینکه از خصوصیات خوب من خوشحال باشه میخوادیکی دیگه عین من داشته باشه تا از اخلاقای خوب اون لذت ببره

مام که چغندر این وسط😐

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منو همه ی فامیل تعریف میکنن شوهرم قبولم نداره چیکار کنم.

ایشون قدردان نیست متاسفانه

همسرتون رو به خوبیاتون آگاه کنین نه با دعوا مثلا ذوووق کنین بگین فلانی ازم اینجوری تعریف کرد خیلی ذوق کردم روزم رو ساخت (خیلی هم ادامه ندین که لوس بشه موضوع )فقط هراز گاهی تعریفی شنیدین با خوشحالی پیشش تعریف کنین

عزیزم به عنوان یه زنی ک بدجور تو دل شوهرش جاداره و الویت زندگیشه بذار بگم برات

من خیلی احترام میذارم به همسرم مادر و پدرش اونا پیرن خیلی هم مهربونن و من خیلی هواسم بهشون هست

خیلی خوش روام اصلا اهل اخم نیستم حتی موقع عصبانیت ک اتفاقا خیلی خوشش میاد وقتی اخم میکنم😂

ولی خیلی مهربونم خیلی  یعنی یجوری حرف میزنم ادا درمیارم میگه چ بنده خوبی بودم ک دختر بامزه ای مثل تو گیرم افتاد

چون اونم شوخ طبعه و پر انرژی  هرچی بگه نه نمیکم

همیشه پایه ی رابطه ام  این خیلی مهمه همیشه بودم و نه نگفتم مگر درمواقع مریضی یا حساس ک اونم خیلی بادرک و شعوره

دست پختم خوبه احترام میذارم بهش خوش رو ام مهربونم هواسم بهش هست تو موقع سختی  پشتشم کنارشم  و عجیب عاشقمه🥲🥲🥲

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
یه جور تعریف کرده که غرورش خدشه دار نشه

نه تعریف نبود دقیق برام توضیح داد

فهمیدم تعریف نبود 😐

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
و منی که تو چشم یه ایل و طایفه هستم اما تو چشم شوهرمو مادرش نیستم

نمیدونم گلم ...جملات قصار ته کشیده.... شانسم دخیله ...من خودم ! لیسانس دارم ، معلم قرآنم، تو تمیزی و سلیقه حرف ندارم، بعد مادر شوهرم میگه ، راضیه مدرسه( منظورش دانشگاهمه) دیگه نمیره صب تا شب تو خونه میخوابه یا میره بیرون میچرخه(منظورش جامعه‌ القرانه) 🙂🥲

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️