2777
2789
عنوان

میگه 100 میلیون پول بده که طلاقت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 76 پست
شاهد دارم اره دایی عوضیم خودش جهزیه مو فروخت

عزیزم من فکر میکنم اهل یه شهر محروم هستی 

درسته؟

گویا حمایت خانواده رو داری 

فردا صبح اسم و کدملی شاهد هاتو بردار  برو پیش یه وکیل 

شرایطت رو براش توضیح بده.

اول تو دادگاه ثابت میکنی که شما همسر این اقا هستی 

بعد هم با توجه به اینکه این اقا نفقه نمیده طلاقتو میگیری.

اگه اشتباه نکنم کار همسرت هم جرم محسوب میشه و حتی شاید زندانی بشه 

داییت دیده تو یه دختر کم سنی خواسته بترسی 

خیلی راحت میتونی طلاقتو بگیری و طلب مهریه کنی 

ولی  چون کم سن هستی حتما برو پیش یه وکیل که بتونی کارت رو پیش ببری

عزیزم من فکر میکنم اهل یه شهر محروم هستی درسته؟گویا حمایت خانواده رو داری فردا صبح اسم و کدملی شاهد ...

کرج زندگی میکنم 3 تا برادر 3قلو شیر خشکی دارم وضعیت مالی مون اصلا خوب نیست اخه پول وکیل رو از کجا بیارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر داییم خیلی ترسوعه ببریش کلانتری سکته میکنه اما هیچ اشنایی ندارم همه ولمون کردن گفتن عیبه طلاق 

عموهام حتی جواب زنگ و پیام های بابامو نمیدن میترسن بابام بهشون بگه بهم پول قرض بدین پشتمو خالی کردن 

اعصابم بهم ریخت 

تاپیکتو ترک میکنم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
کرج زندگی میکنم 3 تا برادر 3قلو شیر خشکی دارم وضعیت مالی مون اصلا خوب نیست اخه پول وکیل رو از کجا بی ...

فردا صبح با شماره ۱۲۹ تماس بگیر 

مشاور حقوقی رایگان بهت میده

از طریق بهزیستی هم شاید بتونی کمک بگیری عزیزم 

کرج زندگی میکنم 3 تا برادر 3قلو شیر خشکی دارم وضعیت مالی مون اصلا خوب نیست اخه پول وکیل رو از کجا بی ...

عزیزدلم خواهر گلم نیازی به وکیل نیس خودت میتونی حرف بزنی وکیل اضافه اس و پول مفته.. ما شیعه هستیم و طبق قانون اگه ضوهر ترک منزل کنه دادخواست ترک منزل توسط زوج رو میدیم و ۴الی۶ ماه طلاق غیابی میگیریم ولی باتوجه به اینکه برا شما ثبت رسمی نشده نمیدونم میتونی ازدواجتو به دادگاه ثابت کنی که بتونی حکم طلاقتو بگیری یا نه. 

ولی نترس خدا بزرگه برو دادخواست تنظیم کن اگرم باکرگیتو از دست دادی برا دادگاه عنوان کنی هم شان و مرتبه بقیه دختران مشابه برات دادگاه مهریه تعیین میکنه و حکم طلاق هم جاری میکنه . فقط نترس قوی باش