2777
2789
عنوان

میگه 100 میلیون پول بده که طلاقت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 76 پست
جایی ثبت نشده. هیچ ادعایی طرف نمیتونه داشته باشه.

نه اون کلا ول کرده گفت من زن میگیرم تورو طلاق نمیدم پدرشم همینو گفت، گفت برای پسرم زن میگیرم تورو طلاق نمیدیم همینجوری بابد بمونی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو همون بزرگتره که ۱۵ سالگي رضایت داد صیغه شی و برات جهاز خرید بره صد تومن بده بهشون تا طلاق ات بدن

اخه ما اصلا رسممون فرق داره بعد نکاح میریم سند ازدواج میگیریم سنی هستیم مهم برامون همون خطبه عقده که این اشغال راضی نمیشد سند ازواج بگیره هر بار به یه لهونه میپیچوند تا رسید به اینجا

پدر مادر داری؟؟ فامیل چرا کاری نمیکنن. با وکیل صحبت کن

فامیل هامون همشون سر این قضیه باهامون قطع ارتباط کردن گفتن اسم طلاق ننگه 😓همشون تنهامون گذاشتن جز پدر مادرم هیچکسو ندارم

اختلافتون سر چی بود؟؟؟ نمیشه با زبون رامش کنی

واسه رابطه حدومرزی نداشت کوچکترین چیزها رو به خانوادش انتقال میداد هیچ مردونگی نداشت طی این یکسال مرد نبود بیاد به بابام بگه من زنمو میخام تا اختلافات شروع شد جهزیه رو فروخت بازم من گفتم شاید درست بشه اما روزی که باباسو فرستاد که بابای منو بزنه و 4 تیکه ظرف جهزیه که خونه ما بود رو بزور ببره تیر خلاص رو بهم زد