2777
2789

اینو بگم من ۳ تا پسر دارم دوتا ۳ ساله ویکی ۶ ساله خیلی دوست داران حیون هارو جوری آخر هفته باهم میریم به حیون های بی خانمان غذا میدیم 

حالا موندم چکار کنم بیارم نیارم میترسیم بیارم عه اتفاقی براش بیوفته بچه ها از لحاظ روحی آسیب ببیند 

بعد موندم سگ بیارم یا گربه

لطفا کسی اگه تجربه داره راجب حیوان خونگی راهنمایی کنه 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟

نیار عزیز اون حیوون تو خونه جاش نیست

هم واسه حیوان سخته هم شما

اون باید آزاد باشه نه اسباب بازی انسانها

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم واقعاا دوست دارم 

ولی چون میدونم اگر عمرش تموم بشه یا اذیت شه قطعا مریض میشم بنابراين سمتش نمیرم 🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نیار عزیز اون حیوون تو خونه جاش نیستهم واسه حیوان سخته هم شمااون باید آزاد باشه نه اسباب بازی انسانه ...

عزمزم میخوام به سرپرستی بگیرم بهش کمک کنم 

میدونی چقدر حیوان بی خانمان هستن که کمک نیاز داران 

من بهتون پیشنهاد میکنم پرنده بگیرید

طوطی های بیچاره رو از زادگاهشون میارن اینجا تکثیر میکنن 

بجای پروزا در جنگل ، توی قفس نیم متری حبس میشن 

لطفا نخرید اقا نخرید

تقاضا نباشه کمتر تکثیر میکنن اینارو

اسباب بازی شما نیستن خب

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

سن بچه ها کمه هم پرنده اذیت میشه هم خودشون

اتفاقا بخاطر سن کم بچه ها گفتم پرنده 

پرنده رو خیلی کمتر اذیت میکنن بچه ها چون به هر حال پرواز میکنه

گربه هم که اجتماعی نیست اصلا 

سگ هم تا عادت کنه به بچه ها ممکنه اسیب ببینن

طوطی های بیچاره رو از زادگاهشون میارن اینجا تکثیر میکنن بجای پروزا در جنگل ، توی قفس نیم متری حبس می ...

من نمیخوام پرنده بخرم اصلا نمیخوام حیوان بخرم 

اونایی که حیوان خرید فروش میکنن قصدشان سواستفاده است 

من انقدر حیوانات دوست دارم

اتفاقا بخاطر سن کم بچه ها گفتم پرنده پرنده رو خیلی کمتر اذیت میکنن بچه ها چون به هر حال پرواز میکنهگ ...

آها

آخه دورم زیاد دیدم که بچه های کوچیک پرنده رو خیلی اذیت میکنن

there is no one like you

عزمزم میخوام به سرپرستی بگیرم بهش کمک کنم میدونی چقدر حیوان بی خانمان هستن که کمک نیاز داران

گلی من مخالف حیوانم تو خونه

خودم داشتم یک زمانی که از دنیا رفت

هم وابستگی میاره ، هم نگهداریش خیلی سخت

من دوساعت تنهاش میذاشتم تو خونه استرس میگرفتم 

دیگه مسافرت بماند..

حیوانات غریزه ای دارن بیرون زنده بمونن

اگه نتونن هم حذف میشن

قانون طبیعته.. قبول کنیم