2777
2789
خاک تو سرششششششش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐وای قلبم درد گرفت

الان ۱۵ ساله ازدواج کردن اندازه ۲ سال باهاش زندگی نکرده همش در حال قهره چند ماه چند ماه دوتا دختراشونو مادره پسره بزرگ‌کرده بازم‌هر بار عروس میاد کلی فحش میده مادرشوهرشو و میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب وقتی خانواده مخالف هستن و خانواده گیر بی مورد میده باید وایسن 

به برادرش چه ربطی داره که به دختره پیام داده؟

من اگر برادرم به پارتنرم همچین پیامی میداد هیچوفت نگاشم نمیکردم زندگی شخصی ادم جدا از خانوادشه ( مجردم و پارتنر ندارم)

نفر بعدی همون دختر پسرن که تو روشون قراره وایسته طرفکسی که به خانوادش رحم نمیکنه، به هیچکس رحم نمیکن ...

دقیقا

دختر و پسرهای خام،متاسفانه ذوق میکنن وفتی میبینن طرف مقابلشون بخاطر اون ها به پدر و مادر خودشون توهین میکنن بی خبراز اینکه اونی که حرمت مادر نگه نداره،حرمت دیگری رو هم نگه نمیداره

فرضا بگیم مادر بد کرد ، اونی که عاقل و بالغ باشه قاطعانه تصمیم خودشو عملی میکنه اما نه با بی حرمتی 

دقیقادختر و پسرهای خام،متاسفانه ذوق میکنن وفتی میبینن طرف مقابلشون بخاطر اون ها به پدر و مادر خودشون ...

دقیقااااا، فقط یه کودن میتونه بگه

وووی بخاطر من، مامانشو ول کرد😍

یکی نیست بگه شغال، نفر بعدی که ول میشه خودتی😂

ببخشید اخرشبا حوصله ندارم 😶😂

البته

البته

یه مواردی، خاص

پدر مادر سم کم نداریم، که حق میدم قیدشو بزنن

اما مواردی که صلاح بچشونو میخوان کم نیستن... و خیلی رفتار همسر اینده ما با خانواده اش مهمه، و باید زیر نظر گرفته بشه، هرطور باشه رفتارش، نفر بعدیم ماییم! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
خالم بدبخت کنار اومد پسرش کارمند بود میگفت کاش اینم معلمی چیزی بگیره یا از یه خانواده بهتر بگیره ولی ...

دختره مگه وضعش چطوریه

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️