2777
2789

بخاطر یه دختر یا پسر که دوستش دارم تو روی خانوادشون وای میستن و توهین میکنن خیلی بدم میاد نمیگم همیشه اشتباه از طرفه بعضی وقت ها هم تقصیر خوده طرفه امروز عصری یکی از همسایه هامون دوتا پسر داره خیلییییی هم پولداره پسراش شاسی سوار میشن جفتشون خونه دارن جدا تو بالا شهر خیلی مایه دارن خلاصه بعد امروز پسر بزرگه ورداشته بود مادر و برادر کوچیکشو بخاطر یه دختره کتک زده بود که آره که چرا داداشم به آزاده پیام داده گفته با من نیاد بیرون دیگه ( خونمون دیوار به دیوار صداشون میومد واضح) اصلا پرام ریخته بود😐💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

تو که خبر نداری جریان چی بوده و چی گذشته بهشون

هر خانواده ای هم خانواده خوبی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص میخورن ک خودکشی کنن اون باز بدتره

بخدا دلم میخواست پسره رد خفه کنم احمقو حرفمو درآورد

حالا کتک که مال حیوونه اونم دست بلند کردن رو پدر مادر خیلی حرکت چیپ و مزخزفیه 

ولی داداشش چیز خوره رابطه و زندگی اینه؟  

بعدم عاشق نشدی بفهمی حاضری برای به دست آوردنش کل دنیا رو آتیش بزنی 

.C'est la vie

تو که خبر نداری جریان چی بوده و چی گذشته بهشونهر خانواده ای هم خانواده خوبی نیست

آخه همین پسر بزرگشون خیلی خوشتیپ و رعناست اصلا بهش نمی‌خورد آنقدر بی شخصیت باشه😐😐

قدرت عشقه پسر ملکه انگیلیس به خاطر عشقش قوانین خاندان سلطنتی رو تغیر داد این که دیگه چیزی نیست مرد ...

وای یعنی مادرشو کتک بزنه البته فقط داد و هوار مادره اومد من فکر کردم زدتش کلی داداشش رو مطمئنم کتک زد😑

حالا کتک که مال حیوونه اونم دست بلند کردن رو پدر مادر خیلی حرکت چیپ و مزخزفیه ولی داداشش چیز خوره را ...

چی بگم والا کلی خیلی بهشون توهین کرد من ناراحت شدم😐😐

وای یعنی مادرشو کتک بزنه البته فقط داد و هوار مادره اومد من فکر کردم زدتش کلی داداشش رو مطمئنم کتک ز ...

عشق مردا رو دیوونه میکنه نمیگم مادرشو بزنه ولی خودم با چشم خودم دیدم پسر خالم عاشقیه دختره بود مادرش نمیرفت خواستگاریش اینم هی گفت و گفت مامانش تهدید کرد که خودمو میکشم هیچکی دختره رو نمیخواست ولی اینعاشقش بود مامانمه الان جرعت نداره به دختره بگه بالا چشمت ابرو که دیگه نمیزاره پسرش بیاد پیشش 

برادر یکی از دوستای مامانم پدرش رو زیر ماشین گرفت بخاطر ازدواج با یه دختر

خاک تو سرششششششش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐وای قلبم درد گرفت

عشق مردا رو دیوونه میکنه نمیگم مادرشو بزنه ولی خودم با چشم خودم دیدم پسر خالم عاشقیه دختره بود مادرش ...

وای یا خدا بیچاره خالتون خیلی سخته فکر کن بچه بزرگ کنی عذابت بده