پرنیانparnian مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 2316 عنوان گوشی شیائومی بهتره یا سامسونگ | مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 72 پست میشه طبق استفاده ای که از گوشیتون داشتید ، نظرتون رو بگین . البته اگر سامسونگ یا شیائومی دارید. و اینکه من یک مدل شیائومی انتخاب کردم . ولی مطمئن نیستم خوبه یا نه . رنگ مشکی خوبه یا سبز ؟ الان عکس میزارم دیروز | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیانparnian مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 2316 اگه زیاد از گوشی استفاده میکنی شیائومی بدردت نمیخوره هنگ میکنه برای وب گردی زیاد استفاده میکنم و عکاسی زیاد بازی نمیکنم
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 95956 من سامسونگ بازم ولی قبلا ی دوره شیایومی داشتم پایین ترین مدل سامسونگ می ارزه به ای شیائومی گول تبلیغات نخوردر رابطه با رنگ اگه میخوای بفروشی بعد مشکی پر فروشه تو همه گوشیا اگه ن برا دلته سبز
پرنیانparnian مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 2316 بستگی داره استفاده طولانی مدت در حد سه چهار سال بخای سامسنوکگسر ی سال میخای عوض کنی شیائومی من تا گوشیم خراب نشه عوض نمیکنم. ۵ سال پیش سامسونگ خریدم و تا الان دارم ، چون باتریش خراب شده میخوام بخرم ، وگرنه از اینا نیستم که تا گوشی جدید میاد بخرم
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 5223 من تا گوشیم خراب نشه عوض نمیکنم. ۵ سال پیش سامسونگ خریدم و تا الان دارم ، چون باتریش خراب شده میخوام ... سامسونگ بخر پسشیائومی زود خراب میشه بدرد استفاده طولانی مدت نمیخورع
یونسیه عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3019 برای وب گردی زیاد استفاده میکنم و عکاسی زیاد بازی نمیکنم برو تو نخ سامسونگ. بمن گفتن شیائومی هنگ میکنه باور نمیکردم . گیر افتادم دو ساله،،، عید میخام سامسونگ بخرم
وکیلیار عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 202 واقعا ؟؟ چرا راضی نیستی ؟ من شنیده بودم پوکو خیلی خوبه از گوشی کنه و بسیارررر راضیم من الان چندین ساله فقط شیائومی استفاده میکنم
وکیلیار عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 202 برو تو نخ سامسونگ. بمن گفتن شیائومی هنگ میکنه باور نمیکردم . گیر افتادم دو ساله،،، عید میخام سامسونگ ... چرا هیچ وقت گوشی من هنگ نمیکنه 😁
پیشولی۱۳ عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 3912 واقعا ؟؟ چرا راضی نیستی ؟ من شنیده بودم پوکو خیلی خوبه من یه سال نشده بود اثر انگشتش مشکل پیدا کرد حافظه داخلیش کمه البته این فکر کنم به خودت بستگی داره که چه مدلشو بخری دوربینشم اونقد خوب نیست لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !
پرنیانparnian مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 2316 سامسونگ بخر پسشیائومی زود خراب میشه بدرد استفاده طولانی مدت نمیخورع ممنون از راهنماییت. فقط گوشی های سامسونگ از نظر ظاهر همشون شبیه هم هستند و اینکه طراحیش تکراری هست. مخصوصا سری Aبهترینش s24 هست که خیلی گرونه
وکیلیار عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 202 من تا گوشیم خراب نشه عوض نمیکنم. ۵ سال پیش سامسونگ خریدم و تا الان دارم ، چون باتریش خراب شده میخوام ... من سال ۹۹شیائومی خریده بودم تا همین چند ماه پیش که دیگه دلم تنوع خواست مشکل خاصی نداشت گوشی قبلیم نه هنگ نه چیزی
وکیلیار عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 202 شاید زیاد استفاده نمیکنی نه زیاد زمانی که داشتم برا ازمونم میخوندم کلاس آنلاین و فیلم کلاس همه رو میدیدم
پرنیانparnian مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 2316 من یه سال نشده بود اثر انگشتش مشکل پیدا کرد حافظه داخلیش کمه البته این فکر کنم به خودت بستگی داره که ... آره شنیدم پوکو فقط برای کسانی که بازی سنگین میریزن روی گوشی به درد میخوره و دوربین خوبی نداره .ولی موبایل فروشا میگفتن سری ردمی نوت ۱۳ خوبن