مادرشوهرم خیلس زن کثیفیه با پدر شوهرم همبشه سر این موضوع دعوا دارن اما طوررری خرف میزنه از منو جاریام ایراد میگیره هرکی ندونه فکر میکنه خیلی تمیزه..کل فامیل راجبه کثیفیش دارن خرف میزنن ...موندم چطوری پذرشوهرم تحمل میکنه و یا شوهرمن نسبت به برادراش انقدر طرفدار مادرشه و مادرشو زن زرنگ و تمیز میدونه وهمیشه اونحاست باورکنین خونشو ببینید حالتون بهم میخوره نمیذونم چرا تا ما جارییا یه کم میخوایم به خونه زندگیمون برسیبم صداش در میاد پسرارو یاد میده که ولخرجی نکنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چون مجبورن مثلا خونه برادرشونه نمیتونن قطع رابطه کنن که
والا من اگه از کسی حالم بهم بخوره مادرمم که باشه نمیرم یا اگه برم تحمل میکنم و پشتش حرف نمیزنم .چون تمیزی و کثیفی اون به من ارتباط ندارن نهایتش یه بهونه جور میکنم و چیزی نمیخورم ....متنفرررن از آدمایی که میان خونت بعد پشت سرت راجع به لباست .غذات...تمیزی ..کثیفی ..دکوراسیون و ...غیبت میکنن ...
حالا مادرشوهر من برعکس تمیز و وسواسییه شب میریم خونش یه هفته خونه تکونی میکنهسفره شام جمع میشه جارو ...
عین پدرشوهرمن
عذاب میده همه رو
بخاطر اخلاقهاش کسی از فامیل نمیره خونشون
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگر همین یکی باشه خب عیب نداره عزیزممثلا خونش میریم میگه خودم ظرف میشورم شما ابو میپاشونید اینور اون ...
اره این دیگه وسواس اینجور ادما زندگی برا خودشون جهنم .یه دوستی دارم بخدا دستاش داغون شدن نه خونه کسی میره نه رنگ خونش دیدیم .بیچاره دارو هم میخوره فایده نداره