2777
2789
عنوان

همه تو فامیل پشت سر مادرشوهرم حرف میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست
نه این حرفو نزن وقتی شما میریی خونه کسی ازظرف و ظروف کثیف ازت پذیرایی میشه چندشت میشه

مادربزرگ پدریم اینجوری بود خیلی شلخته بود خدابیامرز

مثلا نصفه های ماستو که همه دهن زدن میرفت خاای میکرد تو دبه،دسشوییشون کثیف 

نوه ها میومدن جیششون میرفت فرشو نمیشست فقط یه سنجاق میزد علامت میذاشت که اینجا نجسه

مامان منم مثل شما فقط حرص میخورد😅

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون مجبورن مثلا خونه برادرشونه نمیتونن قطع رابطه کنن که

والا من اگه از کسی حالم بهم بخوره مادرمم که باشه نمیرم یا اگه برم تحمل میکنم و پشتش حرف نمی‌زنم .چون تمیزی و کثیفی اون به من ارتباط ندارن نهایتش یه بهونه جور میکنم و چیزی نمی‌خورم ....متنفرررن از آدمایی که میان خونت بعد پشت سرت راجع به لباست .‌‌‌‌‌‌‌‌غذات...تمیزی ..کثیفی ..دکوراسیون  و ...غیبت میکنن ...

عزیزم ما هم‌اینطوریم سفره رو برداشتیم جارو میکشیم

اگر همین یکی باشه خب عیب نداره عزیزم

مثلا خونش میریم میگه خودم ظرف میشورم شما ابو میپاشونید اینور اون ور

یا لیوان خودش همیشه جداست و مخصوصه

اب جوش کتری میریزه رو لیوانو بعد شستن که ضد عفونی بشن

و....خیلی کارای دیگه که اینجا حال ندارم بتایپم

والا من اگه از کسی حالم بهم بخوره مادرمم که باشه نمیرم یا اگه برم تحمل میکنم و پشتش حرف نمی‌زنم .چون ...

اره دزسته اخه خود مادرشوهرم پشت همه حرف میزنن تو زندگی اونا تاثیر نداره تو زندگی ماها که تاثیر داره

حالا مادرشوهر من برعکس تمیز و وسواسییه شب میریم خونش یه هفته خونه تکونی میکنهسفره شام جمع میشه جارو ...

عین پدرشوهرمن

عذاب میده همه رو

بخاطر اخلاقهاش کسی از فامیل نمیره خونشون 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره دزسته اخه خود مادرشوهرم پشت همه حرف میزنن تو زندگی اونا تاثیر نداره تو زندگی ماها که تاثیر داره

مادر شوهرتم اشتباه می‌کنه ...کلا بدم میاد پشت سر کسی غیبت کنم .اگه هم بفهمم کسی پشت سرم چیزی گفته رابطه مو‌به حداقل میرسونم یا قطع میکنم 

فقط اون سنجاقه،🤣🤣🤣

یه دستمال داشتن همه کار میکردن باهاش

گاز ماک میکردن ظرف خشک میکردن گردگیری میکردن زمینو تمیز میکردن همه چی دیگه🤣اها سفره روهم پاک میکردن جدی میگمااااا

اگر همین یکی باشه خب عیب نداره عزیزممثلا خونش میریم میگه خودم ظرف میشورم شما ابو میپاشونید اینور اون ...

اره این دیگه وسواس اینجور ادما زندگی برا خودشون جهنم .یه دوستی دارم بخدا دستاش داغون شدن نه خونه کسی میره نه رنگ خونش دیدیم .بیچاره دارو هم میخوره فایده نداره