2777
2789
عنوان

بعد از به دنیا اومدن بچه ام همسرم فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی دلم شکست از دنیا ، ولی کر راه ک چاره ای

من برای سقط جنین هشت هفته داغونم چه برسه شما 

خیلی سخته خیلی سخته 

از حضرت فاطمه بخواه دلت آروم کنه منم داغون بودم روز مادر بهش گفتم تو رو به شیش ماهت قسم این غم از دلم کم کن احساس میکنم بهتر شدم ولی یواشکی گریه میکنم یوقتایی 

خیلی سخته خیلی ادم به راحتی روپا نمیشه دیگه خدا بچتو برات حفظ کنه محبوری بخاطر اون قوی باشی

آره مثله دیوونه ها سعی می کنم خودم برنم بی خیالی وگرنه وقتی بهش فکر می کنم دیوونه میشم تحملش خیلی سخته

یعنی حکمتی تو این کار خدا هست؟

کلا حق حیات دست خداست 

هیچ چیز بی حکمت و علت نیست عزیزم 

بیشتر خیرات بده  روحش در ارامش باشه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
یعنی حکمتی تو این کار خدا هست؟

عزیزم من به چشم نظر اعتقاد دارم بچم قلبش زد ان تی رفتم ایست قلبی کرد 

چون بچه سوم بود همشمیگم چشم خوردم خیلیا میگفتن دوتا داشتی باز میخواستی چیکار درونم پر از شعله نفرته باز میگم شاید بچم سالم نبود که بدنم پس زد سقط شد 

زور ما به این دنیا نمی‌رسه همش باید کوتاه بیایم ولی خدا هست و انسانها مرگشون دست خداست 

تا حالا اگه برنامه زندگی پس از زندگی رو ندیدی بزن گوگل اون قسمت که اسم مهمان میثم هست ببین دیدت باز میشه 

عزیزم من به چشم نظر اعتقاد دارم بچم قلبش زد ان تی رفتم ایست قلبی کرد چون بچه سوم بود همشمیگم چشم خور ...

منم همش میگم همسرم چشم خورد که رفت ، کاری از دستم بر نمیاد دیگه ولی قلبم خیلی شکست هیچکس نمی تونه درکم کنه

آره مثله دیوونه ها سعی می کنم خودم برنم بی خیالی وگرنه وقتی بهش فکر می کنم دیوونه میشم تحملش خیلی سخ ...

من یوقتایی میزنه به سرم به اینجور چیزا فکر میکنم یعنی میاد تو سرم دیگه دست خودم نیست همش میگم واقعا نمیتونم طاقت بیازم ولی الویت چون بچت میشه چون عزیز ترینت بچت میشه میتونه مرهم بذاره رو داغ همسرت 

ولی خدااانکنه برا هیچکس پیش بیاد داغ فرزند هیچ مرهمی نداره خداروشکر که بچتون هست داغ همسرت تا همیشه میمونه ولی با هربار دیدن کوچولوت مطمئنن جون دوباره میگیری ...الهی که بهترینا سر راهت قرار بگیره منبعدد