2777
2789

سلام کسی تجربه ای داره وکسی میشناسه تواهوازیادزفول طب سوزنی کارکنه عالی یکی هست تواهوازخانم باغبان مال طب سنتی کسی میشناسه ؟

ببین من خودم طب سوزنی شدم خوب بود راضی بودم ولی اگه میدونستم چه ضرری داره نمیکردم از نظر خودم میگم این رو ها، ولی برای این مشکلات میتونی از راهکار طب سنتی پیش بری با اجازه دکتر طب اگه تونستی شربت سودابر بگیر بخور خیلی کمکت میکنه.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم برو پیش یه دکتر روانپزشک خوب بهت دارو بده و اصولی خودت درمان کن با این چیزها وقت و پولت حروم نکن 

همون دارو درمانی هم یک سال باید بری تا دارو بهت بده و هر ماه دوز دارو ها رو بنا به واکنش بدنت کم و زیاد کنه و تعویض کنه تا کم کم حالت خوب بشه بعد شما می خواهی با چند تا سوزن فرو کردن تو بدنت همه این راه ها رو یه شبه طی کنی ؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تبلیغاته با طب سوزنی میتونن علائم جسمانی اضطراب کاهش بدن ولی اضطراب درمان نمیکنن

چراخیلیا شنیدم امجام دادند خوب بوده نتیجه گرفتندیکیش همسایمون دستشونمیتونست تکون بده با۳جلسه عالی شد بنظرم آدم بایدجای معتبروکاربلدبره

به نظرم برو پیش یه دکتر روانپزشک خوب بهت دارو بده و اصولی خودت درمان کن با این چیزها وقت و پولت حروم ...

والا من چندین ساله زیرنظرروانپزشک دارومیخورم دیگه روم تاثیری ندارن وچاقم کردند کلا ناامیدشدم طب سنتی دکترقزب هم تودزفول رفتم خوب نشدم دیگه گفتم اینراهم برم ببینم

چراخیلیا شنیدم امجام دادند خوب بوده نتیجه گرفتندیکیش همسایمون دستشونمیتونست تکون بده با۳جلسه عالی شد ...

گفتم برای علائم جسمانی اضطراب خوبه ولی اضطراب درمان نمیکنه برای کمر درد هم شنیدم خوبه