2777
2789

از دست مامان بزرگم عصابم خورده خدا جوابشو بده انشالله 

داییم دومین بچه ش پارسال ب دنیا اومد پسره بعد انقد خسیسه کلا دو تا لباس براش خرید با دو تا شلوار اونم از تولیدی دونه ای ۳۰ تومن لباس هاشو میندازه تو سبد آشپزخونه ن ساک خرید ن هیچی مامان بزرگم چند تا دیگ لباس خرید براش ینی هیچی برای این بچه نخریدن الان هم که سه سالش شده چند روزه ، کت و شلوار گرم یکی از فامیل ها رو گرفته تنش می‌کنه انقد خسیس هستن بعد پیش مامانم گفته فلانی ینی من چیه برای بچه ش هنوز ب دنیا نیومده انقد خرید می‌کنه بازار دیدمش چقد خرید می‌کنه انگار بچش چیه ببینیم چه جانوری میشه بچش ، گفته هیچکی مثه نوه ی ما نیست انقد خوشگله 

حالا پسر داییم که یه سالشه نمی‌خوام توهین کنم بهش دلم نمیاد ولی خودشون باعث میشن واقعیت رو بگم چشاش ریززززز ریززز دماغ افتاده گوش دراز فقط تنها چیزی که خوشگله تپل بودنشع که داره لاغر میشه انقد بهش مینازن باشه نوه شونه اما چرا توهین میکنن ب بچه ی من که هنوز ب دنیا نیومده ها 

اینا چه دل کثیفی دارن آخه 

حتی ب مامانم حسودی می‌کنه میگه خدا رو شکر بچش فلجه آخه چرا ؟ این عو.ضی انسان نیست 

داداش من معلوله اونا خوشحالن کلا با مامانم که دختر بزرگشونه رقابت دارن

خدایا خستم امشب چقد گریه کردم وقتی خواهرم گفت پشت من و بچم چیا گفتن عصابم خورده

دیگ نمیرم خونشون اصلاااااا

قبل اینکه باردار شم پیش خاله هام نشسته بود گفته بود ایشالله فلانی (ینی من ) بچه بغل نگیره

چرا ؟چون دیر رفتم دیدن پسر داییم چون دستم خالی بود ولی وقتی رفتم کیک تولد بزرگ بردم دو دست لباس شلوار بردم قاشق بچه بردم چون با قاشق آهنی بهش غذا میدادن

واقعا این حق منه ؟ واگذارشون میکنم ب الله جوابشون رو بده 

همش می‌گفت بچت سالمه یا ن چی شد سونو گرافی چی شد دلشون میخواد بچه م مثل داداشم معلول شه دلشون کثیفه 

حتی سر سفره پیش من نشستن نون رو بلند کردن گفتن خدا پسر فلانی رو بکشه چقد شلوغه اومده خونمون شلوغی کرده 

خب بچه س شلوغی می‌کنه میشینه بچه فامیل رو دعا می‌کنه همش میگن پسر فلانی ایشالا بمیره

دارم میمیرم الان برای پسر منم دعا میکنن خدا یا خودت مواظب بچم باش 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله بلا از خودت و بچه ت دور باشه آدم با این حد از شعور ارزش فکر کردن نداره به بچه ت فکر کن و نذار این استرس ها اذیتش کنه زورش اومده که پسردایی هیچی نداشته الان همه چی می خری برای بچه ت بعدم اگر نزدیک نیستین نذار از کارهات باخبر بشن رفت و آمدم نکن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عزیزم چقد دلت و شکوندن... اونی ک باید بچه بده بهت و بغل کنی خداست ن بنده ش.... دوما شک نکن نفریناش بخودش برمیگرده زندایی بابام پسرش فوت شد ب همه پسرا نفرین میکرد انقد نفرین کرد سر چهار ماه پسر دومشم فوت شد

اینقدررر حرص نخور اون تو دلیت چه گناهی کرده آخه

مراقبه خودت باش عزیزم الان حرص خوردن تو برای نی نیت بدتره 

اونا هم همون گربه سیاهن که به حرفشون بارون نمیاد ! بعدش هم از اینا حسودتر و عتیقه تر نیست تو فامیل که باهاشون رفت و آمد میکنی!؟؟؟ سالی یکبار هم اون مادربزرگ ارزش سر زدن نداره کسی که حتی به دختر خودش رحم نداره یعنی از حیوون کمتره مگرنه هیچکس از معلولیت نوه‌اش خوشحال نمیشه یا نوه‌اش رو نفرین به این سنگینی نمیکنه!!! بی خیالشون کلا

ما تو حسرت دیدن مادر بزرگیم حالا شمابعضی زنا خیلی خطرناکن

عزیزم الان خطرناک رو با من بودی ؟ 

مادر بزرگم رو نمیشناسی واقعا ب قرآن هر چی گفتم راست بود حتی برای مامانم نون بلند میکرد وقتی ۱۶ سالم بود می‌گفت ایشالله جوون مرگ شه فک‌میکرد من حالیم نیست این مادره واقعا ؟ کلا مشکل داره اگه ب مامانم بگه همین الان بیا مهمون دارم سی نفر پذیرایی کن نره مامانم اون قهر می‌کنه در حالی که عروسش پیش خودش زندگی می‌کنه تو یه حیاط و نمیگه دختر خودم پسر فلج داره 

عروسش اصلا آدم حسابش نمیکنه اما آخر همون خوب میشه پیششون شانسع

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
وای مگه میشه

ب جون بچم قصم

چرا با همچبن ادمایی رابطه داری وقتی انقد فرهنگ شون ضعیف اخلاق ندارن

دیگ رفت و آمد نمیکنم بخدا 

مامانم تا حالا چند بار قطع ارتباط کرده باهاشون که چرا براش دعا میکنن در حالی کنه همه خاله هام شهر دور هستن و فقط مامانم تو این شهره و داییم هم طبقه پایین مامان بزرگمه اما حتی اگه بمیرن نمیگه برم ببینم چی شده پدر مادرم 

نصف شب میگن بابای من بره دکتر ببرتشون در حالی که پیش خالم گفته بودن ایشالله فلانی ( ینی بابای من ) با ماشین بزنه یکی رو بکشه بره زندان بچه هاش یتیم بشن

هر ماه دو بار شام خونه بابام هستن و همیشه جوجه و غذای خوب بابام میده بهشون اما اونا لوبیا پلو و ماکارانی میدن به بابام اینا 

بعد خونه پسرش که طبقه پایین خودشونه تو این ۲۰ سال که ازدواج کرده داییم کلا پنح بار شام نداده بهشون کلا خسیس هیچکی نمیره خونش بخدا زنداییم خواهر برادر خودش رو جواب کرد گفت نیاید 

عزیزم چقد دلت و شکوندن... اونی ک باید بچه بده بهت و بغل کنی خداست ن بنده ش.... دوما شک نکن نفریناش ب ...

🥺😞 بخدا من نمیگم بمیرن اما دلم میخواد عذاب این حرفها رو بکشه ن فقط برای من بلکه برای همه چون دلش میخواد پسر همه بمیره 

انقد دعا میکرد که دایی کوچیکم هجده سال پیش فوت شد بچه بود ولی بازم آدم نشدن از خدا نمی‌ترسن بخدا هر چی گفتم واقعیت بود 

انقد بی شعورن که خودم باورم نمیشه این چیزا رو 

چون دل من مثه اونا نیست 

داداش من فلجه الان ۱۹ سالشه ولی اون موقع که ۸ سالش بود گفت مامان بزرگ آب میدی بهم من تو اتاق بودم ب قرآن با پا رفت رو کمر بچه فلج که نمیتونه راه بره 

خدا کجاس چرا انتقام داداش فلج منو نمیگیره وای اشکم در اومد دوباره 

با قیچی تا پارسال میزدن تو پای داداشم میگفتن حس نمیکنی بلند شو راه برو دیگ بدو داداشم گریه میکرد خر هستن خدا جوابشونو بده آدم ب عقل اینا شک می‌کنه خدا شاهده دونه دونه واقعیته الکی نمیگم ب قرآن قسم میخورم 

شما قضاوت کنید دیگ

ما تو حسرت دیدن مادر بزرگیم حالا شمابعضی زنا خیلی خطرناکن

بقیه پست هامو بخون ببین که آدمی هستن اشکم دیگ در اومده