2777
2789
عنوان

مامانای اینجا چقدر حسودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 111 پست

حسود نیستن تو باید بدونی بچت رو نسبت به خودش با خودش مقایسه کنی با وزن تولدش با قد و وزن تولدش تو اون دفترچه بهداشت هست اینجا یکی درازه یکی کوتاهه

باز حساس میشی رو قد بچت

ممنون عزیزدلم❤️🍀

🧡🧡

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم با قد ۵۱ متولد شد اما بردم بهداشت گفت کمه نگران شدم .

نگران نباش بهش رسیدگی کن‌متاسفانه بچه های الان همکاری نمیکنن و بد غذا هستن فقط چیزای مقوی بهش بده یهو قد میکشه

خب بردمش بهداشت گفت قدش ۹۴هست در صورتی که باید ۹۹یا صد باشه

وا  اون خط که کشیده برای قد نرمال در نظر بگیر چکار به این سه سانت چهار سانت کم و زیادش داری 

ببین قدش بالای نمودار هست یا نه 

در ضمن اصلا اصلا رو قد بچه حساس نشو بچه یه سنی قد میشه فقط اگر احساس میکنی خیلی کوتاهه ببر پیش غدد 

در غیر اینصورت چون حساس شدی رو قدش رشد نمیکنه بی خیال شو چنان قد بکشه برات

فعلا ک شده سایت طلسم و دعانویسی دخترای زیر۲۰ براشوهر

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

محصولات کارخونه ای و قند و شیرینی بهش نده(به جز شیرینی های طبیعی:میوه،خرما)قند و شکر لامصب دشمن بشره.رو قد هم خیلی تأثیر میذاره 

سویق سنجد و جوانه هام عالیه واسه قد.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌