2777
2789

ماهر دو ازدواج دوممون و از ازدواج قبلی هردو پسر داریم

پسر شوهرم پیش ماست و تا دلتون بخواد از همه لحاظ اذیتمون کرده و برامون دردسر درست کرده و کلی خرج کرده و می‌کنه نوزده سالشه 

پسر منم پیش باباشه و من فقط یک سال شوهر فعلیم می‌بردم منو ببینمش و رفتن ی شهر دیگه بعدم وکیل گرفت برام چند وقت ولی موفق نشدیم حکم دیدار بگیریم و...

حالا

من ی مقدار پس انداز از مجردیم دارم امروز ب شوهرم گفتم میخوام بخاطر اینکه ماهان(پسرم)بش ثابت بشه دوستش دارم پس انداز مو بدم زمین و ب اسم ماهان کنم ک حداقل پیش خودش نگه مامانم هم ولم کرده هم پولاشو خرج شوهر و بچه جدیدش میکنه

شوهرم اول گفت ب اسم ماهان کنی باباش ازش میگیره و اشتباه میکنی و ...بعدش گفت با این کار ب الینا (دختر مشترکمون)ظلم میکنی 

بعدشم گفت این وسط النا از دو طرف بش ظلم میشه چون اینجوری باشه منم همه چیزمو ب اسم پسرممگ میکنم

نظرتون 🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس انداز مجردیمه۱۱

به هر حال اون دخترم دختر شماست 

ممکنه شما اینکار رو بکنین و شوهرتون لج کنه همه چیو بزنه اسم پسرش 

تو فعلا زمین بخر بزن به اسم خودت بعدا میتونی بزنی به اسم پسرت 

الان پسر یازده ساله زمین به چکارش میاد اخه