جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
کنکوری نیستم اما این دو روز انقدر استرس کنکور و امتحان و تست کشیدم مریض شدم
چرا کی کنکور دارین
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
کنکوری نیستم اما این دو روز انقدر استرس کنکور و امتحان و تست کشیدم مریض شدم
نگران نباش عزیزم شد شد نشد فدای سرت دوباره
تو تلاشتو بکن بقیه اشو بسپر به خدا ان شاالله همه چی عاااالی پیش میره
پشت کنکوری اماین هفته هیچییییی نخوندم از بس فشار رومه
به خدا خودتونو اذیت نکنین حرص نخورین فقط بکوب بخونین