2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم مرزهای مایه خالی رو جابجا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 34 پست
جاریت مگه بهش حقوق میده بابت این کار

نه بابا

جاریم اصلا آدم حسابش نمی کنه. همین چند روز پیش شب زمستون در خونه رو به روی دخترش باز نکرد . دخترو تو شهر غریب یه لنگه پا نگه داشت تو خیابون. توی تاپیکای قبلیم داستانش هست.

خیلی دیکه‌ ضایع گفتی بدت اومده باید یجور میگفتی برات مهم نیستش

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریدی بهش🤣🤣

میگفتی نه عزیزم من برام مهم نیست خدا ببخشه بهتون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

جواب عالی بوداااا عالی 

ولی اگه ی لبخند ژکون میزدی تو تخم چشاش نگاه میکردی میگفتی وای هانی عشقتون پایدار 

منفجر میشددددد جادرجااا

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

از حرفات اصلا حس خوبي نگرفتمبه نظرم شما از خواهرشوهرتون سبك تر حرف زدين

سه چهار ساله سنگین حرف زدم و برخورد کردم و فقط باعث شده جری تر بشن. روش های محترمانه و سکوت روی این افراد جواب نمیده

تازه کارم عزیزم. خودم مبتدی ام.

به این جوابی ک دادی نمیاد تازه کار باشی🤣🤣🤣

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
ولی باحرفات حال نکردنحس حسودی گرفتم از حرفات( هرچند شما منظور نداشتین ولی اینطوری بنظر نیومد)من جان ...

چهار ساله با لبخند و بی تفاوتی و سکوت و شونه بالا انداختن و ... باهاشون تا کردم. جواب نمیده.