2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43515 بازدید | 588 پست
چیو از عطاریا باید بخری؟

یه خانومی عکس یه قطره گذاشته تو صفحات قبل

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک سوال خواهرم نگران اونجای دمادمون اخه هنوز داره درد میکنه خواهرم میگه بابا اب ریخت چیزی نشد باش اخ ...

خب؟

دامادتون شوخی شوخی هم باشه نقشه به این زشتی تو ذهنش بوده

خواهرت نگرانشه؟

من بودم بقیه اب جوشو خودم روش میریختم

خب؟دامادتون شوخی شوخی هم باشه نقشه به این زشتی تو ذهنش بودهخواهرت نگرانشه؟من بودم بقیه اب جوشو خودم ...

داره از درد میمیره هرچی پماد زد خوب نکرد نزدیک گریه کنه خواهرم گفت کلش سوخته 

داره از درد میمیره هرچی پماد زد خوب نکرد نزدیک گریه کنه خواهرم گفت کلش سوخته

بهتر یبار که بمیره 

نقره داغ میشه که حداقل فکرشو به زبون نیاره

خواهرت جلو بقیه مگه کم خجالت کشید و ضایع شد؟

خب؟دامادتون شوخی شوخی هم باشه نقشه به این زشتی تو ذهنش بودهخواهرت نگرانشه؟من بودم بقیه اب جوشو خودم ...

اون آب ها رو از رو گاز برداشت این میگفت خنده بابام گفت که مبیره ترکیه دامادمون گفت ارهههه بابام درجا ریخت تقصیر خودش بود

بهتر یبار که بمیره نقره داغ میشه که حداقل فکرشو به زبون نیارهخواهرت جلو بقیه مگه کم خجالت کشید و ضای ...

نکن دیگه حوب نشه اون که بابام ریخت فکر کنم اونجاش نابود شد از شدت درد خواهرم بلند شد دستش گرفت برد تو آشپزخونه وای یک زر درآورد خواهرم روش آب ریخت من یک جوری شدم خواهرم تو آشپزخونه خونه گفت حقت دلم برات سوخت که بلندت کردم واقعا حالم بد شد