2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر غدد بردین تا حالا؟

من بردم تو ۹سال و هشت ماه گفت خوبه علائم بلوغ اولیه هم حتی نداره

بلوغ پسرها سه مرحله داره که هرکدوم باید به موقع براشون اتفاق بیوفته ۱۳ سال برای بلوغ کامل فکر کنم زوده  

نه زود نیست طبیعیه از ۱۲میتونه شروع بشه بعضیا دیرتر خدا برات حفظش کنه مواظبش باش دوره حساسیه

ممنون عزبزم خدا نگهدار عزیزانت باشه

اره خیلی باهاش مدارا میکنم

کاربر قدیمی اَم 
دکتر غدد بردین تا حالا؟من بردم تو ۹سال و هشت ماه گفت خوبه علائم بلوغ اولیه هم حتی نداره بلوغ پسرها س ...

مراحل رو میدونید؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

دکتر غدد بردین تا حالا؟من بردم تو ۹سال و هشت ماه گفت خوبه علائم بلوغ اولیه هم حتی نداره بلوغ پسرها س ...

یکبار بردم عکس مچ دست گرفت گفت خوبه

کاربر قدیمی اَم 

هر گونه علامت بلوغ زیر ٩ سال برای پسرها بلوغ زودرس در نظر گرفته میشه. در مورد دخترها علائم بلوغ زیر ٨ سال، بلوغ زودرس هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ممنون عزبزم خدا نگهدار عزیزانت باشهاره خیلی باهاش مدارا میکنم

از نظر جنسی هم همینطور مواظبت میخواد من پسرم ۱۱سالشه خونه دوستایی که خانوادشون رو خوب شناخت ندارید یا پسر بزرگ دارن نره بیرون زیاد تنهایی نره و اینجور چیزا منظورمه بیشتر با باباش وقت بگذرونه و...

قد۱۵۴ وزن ۵۵

اگر مرحله ی اولیه ی بلوغ باشه خوبه 

یه مقدار کم وزنش بالاست البته نسبت به قد و سنش عرض میکنم 

در کل وقتی بچه علایم  اولیه بلوغ رو نشون داد خیلی خوبه که زیر نظر پزشک غدد باشه مکمل مصرف کنه ، غذاهای پر از کلسیم و پروتئین رو بیشتر مصرف کنه قند و‌شکر محدود بشه،  ورزش های کششی مثل شنا و والیبال و بسکتبال و بارفیکس داشته باشه تا انشااله تا وقتی صفحات رشدش بازه بیشترین نتیجه و افزایش قد رو داشته باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.