2777
2789

بله عزیزم

موقعیت های ازدواجی که براسون‌پیش میاد گاها بخاطر موضوع طلاق ممکنه از بین بره

این مساله برای خانواده ها خییلی مهمه

اگه مشکلتون حاد نیست ادامه بدید ضمن اینکه اون بچه ها پدر میخوان و وقتی ازدواج کنن هر بار موضوع طلاق پدر مادرشون مثل پتک کوبیده میشه رو سرشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا

بع نظرم از پس طلاق بر اومدن هرچقدرم خوب باشه به هر لحاظ چون از زندگی قبل طلاق داریم میریم به بعد طلاق و یه زندگی جدید شروع میشه . یم مشکلات داره و یکم آسیب میزنه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
بع نظرم از پس طلاق بر اومدن هرچقدرم خوب باشه به هر لحاظ چون از زندگی قبل طلاق داریم میریم به بعد طلا ...

کسی که پول و شغلشو داذه اصلا اذیت نمیشه 

اون کسی اذیت میشه که ن شغلی و میره خونه باباش

بله عزیزمموقعیت های ازدواجی که براسون‌پیش میاد گاها بخاطر موضوع طلاق ممکنه از بین برهاین مساله برای ...

بعضی وقت ها طلاق گزیته بهتریه برای بچه ها 

چون بهتر ازینه که دعوای پدر و مادرشون یا مشکلات بینشون تو خونه ببینن این بدترین چیزه

یک بچه ی شاد که تو محیط سالم بزرگ میشه موفق تر از بچه ایی که تو یک خانواده پر از مشکلات عاطفی بزرگ میشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
کسی که پول و شغلشو داذه اصلا اذیت نمیشه اون کسی اذیت میشه که ن شغلی و میره خونه باباش

نه مخالفم

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
بعضی وقت ها طلاق گزیته بهتریه برای بچه ها چون بهتر ازینه که دعوای پدر و مادرشون یا مشکلات بینشون تو ...

نه عزیزم 

جفتش بده

هم طلاق 

هم زندگی تو محیط پر تنش

طلاق هم آسیبهای خودش رو داره

تو ازدواج بچه ها اثر میزاره

اعتماد بنفسشون کم میشه

حس اعتمادشان از بین میره

نبود یکی از پدر مادر رو باید تحمل کنن.همیشه غمگینن و هزاران چیز دیگه

من میگم باید تا جایی که میشه مشکلات رو حل کرد