2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 161 پست
فردا بچه طوری ش بشه میاد یقه تو رو میگیره؟ بلائی هست که خودش سر بچه ت نیاورده باشه؟ اتفاقا خوشحال هم ...

به خدا که نبینتمون یادش میره زن و بچه ای داره دیگه صد متری منم نمیاد هرچی بشه این همه متنفر بودنشو درک نمیکنم چیکار کردم که ازم متنفره 

سلام گلم

تایپکاتو خندم چقد ناراحت شدم برات

عزیزم یه روش بگم شاید یکم رو اخلاق شوهرت تاثیر بزاره

یه لیوان پر اب کن دوتا قاشق نمکم بریز بزار یه جای جلو چشم نباشه 

انشاالله که شوهرت یکم اروم میشه حتما امتحان کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلمتایپکاتو خندم چقد ناراحت شدم براتعزیزم یه روش بگم شاید یکم رو اخلاق شوهرت تاثیر بزارهیه لیوا ...

دورت بگردم مرسی مهربون اینو قبلا انجام دادم گذاشتم پشت پایه مبل اصلا اثر نداشت نمیدونی چه کار ها کردم خواهرشوهرمو فرستادم عنبران یه جایی هست یکم خطرناکه بیچاره رو به زور تنها فرستادم براش دعای محبت گرفتیم اثر نکرد ، ذکر یا ودود ، نماز شب سوره طلاق ، مزمل، ۴ قل، آیت الکرسی نذر سفره ، هیچی روش اثر نداره 

به خدا که نبینتمون یادش میره زن و بچه ای داره دیگه صد متری منم نمیاد هرچی بشه این همه متنفر بودنشو د ...

دوست نداشتن که سلیقه ایه. مثل شما که از فلان غذا خوشت نمیاد. دوست نداری دیگه سلیقه ت نیست دلیل نمیشه که غذاهه بد باشه 

حالا فکرشو بکن از اون غذا بدت میاد ولی هر وعده و هر میان وعده فقط همونو برات درست میکنن و مجبوری اونو بخوری تا از گرسنگی نمیری. این دیگه میشه تنفر

دلیل دوست نداشتنش سلیقه متفاوتشه و دلیل بر بد بودن شما نیست اما دلیل تنفرش واضحه. هزار بار بهت گفته طلاق بگیر اما با تهدید نگهش داشتی. فکرشو بکن ده سال به زور بهت غذایی رو بدن بخوری که دوست نداری. متنفر میشی دیگه. از لج تو هم که شده با بچه ت بد رفتاری میکنه

اسی یه سوال داشتم اگه دوست داشتی جواب بده. خیلی دوست دارم بدونم کودکی ت و نحوه بزرگ شدنت چطور بود. چون من تا حالا زنای زیادی رو دیدم که شوهرای بد دارن (نه به بدی شوهر تو) و طلاق نمیگیرن اما اونا به معنای واقعی کلمه مجبورن وگرنه طلاق میگرفتن. مثلا به جز خونه شوهر جای دیگه ای رو ندارن و اگه طلاق بگیرن باید کارتن خواب بشن. یا مثلا شوهره تهدیدشون میکنه که بچه ها رو ازشون میگیره و نمیذاره همدیگه رو ببینن 

اما تو مجبور نیستی و شرایط طلاق برات فراهمه اما بازم اینطوری زندگی میکنی

دوست نداشتن که سلیقه ایه. مثل شما که از فلان غذا خوشت نمیاد. دوست نداری دیگه سلیقه ت نیست دلیل نمیشه ...

یه مثال ساده زدی ولی با خوندنش تپش قلب گرفتم حالم عوض شد کلا ، من کامل فراموشش کرده بودم اگه دوستم نداشت غلط کرد اومد سراغم اونی که باید متنفر باشه منم نه اون البته که منم بیزارم ازش فقط سعی میکردم دخترم تو خانواده عادی بزرگ بشه عقده ای نشه حالا که نتونستم منم میشم یه کثافت تر از خودش

اسی یه سوال داشتم اگه دوست داشتی جواب بده. خیلی دوست دارم بدونم کودکی ت و نحوه بزرگ شدنت چطور بود. چ ...

متوجه نمیشم یعنی چجور خانواده ای دارم؟ من دلیلم برا جدا نشدن بیشتر اینه که نتونم تا مرحله اخر جلو برم باز مجبور شم با کلی خفت برگردم 

متوجه نمیشم یعنی چجور خانواده ای دارم؟ من دلیلم برا جدا نشدن بیشتر اینه که نتونم تا مرحله اخر جلو بر ...

بعضی از خانواده ها بچه هاشون رو با وابستگی شدید و مهرطلبی بار میارن. میخواستم ببینم شما اون طوری بودی یا نه.

بعضی از خانواده ها بچه هاشون رو با وابستگی شدید و مهرطلبی بار میارن. میخواستم ببینم شما اون طوری بود ...

نمیدونم چجور ، من تا نه سالگی تک دختر بودم پدرم خیلی بهم اهمیت میداد اینجوری مهر طلب میشه ادم؟ مگه هر زن که انتظار محبت و توجه از همسرش داره مهر طلبه؟

یه مثال ساده زدی ولی با خوندنش تپش قلب گرفتم حالم عوض شد کلا ، من کامل فراموشش کرده بودم اگه دوستم ن ...

عزیزم الان دخترت تو یه خانواده عادی بزرگ شده؟ الان عقده ای نشده؟ 

میدونی دختر بچه ها چقدر تو مدرسه درباره خانواده هاشون پدراشون تفریحاتشون حرف میزنن؟ بابام برام این کارو بابام برام اینو خرید امروز رفتیم کافی شاپ دیروز رفتیم شهر بازی من میرم کلاس زبان من میرم کلاس چرتکه من با بابام میرم پارک بادی و...

دختر تو هیچ کدوم از اینارو تجربه نکرده مگر در مواقع استثنا که شوهرت رفته مسافرتی چیزی‌. حق دختر تو این نیست. حداقل اگه طلاق گرفته بودی این کارا رو خودت می تونستی در حق دخترت انجام بدی. شما حتی تو یکی از کامنتا گفتی کاش نمیذاشتم دخترم بره جشن مدرسه تا لازم نبود خودمم برم که الان نگران باشم. یعنی حتی یه جشن مدرسه هم میخواستی ازش دریغ کنی 

دختر تو الان بچه س اما بذار دوسال دیگه بزرگ بشه؛ همین آزادی محدودی هم که داره ازش میگیره. به اونم تهمت خرابی و فساد میزنه. اونم زندانی میشه تو خونه مثل خودت

نمیدونم چجور ، من تا نه سالگی تک دختر بودم پدرم خیلی بهم اهمیت میداد اینجوری مهر طلب میشه ادم؟ مگه ه ...

تو انتظار مهر و محبت از کسی داری که با تمام وجودش از تو متنفره. مگه از یخ میشه انتظار حرارت داشت؟