2777
2789
عنوان

از فردا میخوام سیگارمو کم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 129 پست
من از بعد جداییم تنها زندگی کردم سختی ها کشیدم اول از خانواده ام پنهان میکردم که نفهمن من میکشم ولی ...

متاسفم واقعا الهی بمیرم برات  واقعا نمیتونم چیزی بگم چون واقعا نمیتونم خودمو جای شما تصور کنم و  درک نمیکنم این وضعیتو تا الان خانوادم همیشه پشتم بودن  مایه دلگرمی هستن برام البته اگه بفهمن سیگار میکشم احتمالا بی خانمان میشم واقعا  😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امان از وقتی که آدم تصمیم بگیره یه کاری رو انجام بده

بعدش انگار خودش خودش رو نمیشناسه

پس حتما میتونی فقط کافیه وقتش برسه

اگه وسطاش ناپرهیزی کردی اصلا ناراحت نشو

از اول

از اول

انقد از اول شروع کن که تا بشه همونی که میخوای

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
متاسفم واقعا الهی بمیرم برات واقعا نمیتونم چیزی بگم چون واقعا نمیتونم خودمو جای شما تصور کنم و درک ...

الهی همیشه زنده باشی و دلت شاد و زندگیت پر از آرامش باشه گلم قربونت برم مرسی از دعای خوبت قشنگم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اسی منم ازامروز شروع کردم ب کم کردن ۱۵ساله میکشم چهارشنبه نوبت دارم برای ایمپلنت دعام کن منم بتونم ت ...

حتما کمش کن ترم ۱ دندونم خیلی چیزی نمیدونم ولی همیشه از همه تو دانشکده می‌شنوم ۴۸ ساعت اول نباید بکشی اصلا و بعدشم کشیدن تا زمان گذاشتن روکشش خطر فیل شدن (افتادن فیکسچر) رو بالا میبره علت علمیشو نمیدونم هنوز واقعا چقدر میکشی؟ 

[QUOTE=365982991]حتما کمش کن ترم ۱ دندونم خیلی چیزی نمیدونم ولی همیشه از همه تو دانشکده می‌شنوم ۴۸ ساعت اول نباید بکش ...[/QUOTEروزی ی بسته گاهی هم بیشترمیکشم الان موندم چیکارکنم دکترمم همینومیگه واقعا تا۴۸ساعت بدون سیگار چجوری تحمل کنم😥

[QUOTE=365982991]حتما کمش کن ترم ۱ دندونم خیلی چیزی نمیدونم ولی همیشه از همه تو دانشکده می‌شنوم ۴۸ س ...

چون تایمت کمه چاره ای نداری فردا ۵ تا بکش بعد روزی یه نخ کم کن اگه ترک نکنی احتمال اینکه زخمای تو دهنت عفونت کنه هست و بخاطر اون میکی که میزنی تموم فکت درد میگیره و ممکنه ایمپلنتت فیل شه بهترین فرصته برا ترک نکش بذار دندونای خوشگل داشته باشی 

میترسم نتونم خودموکنترل کنم اینهمه هم دارم هزینه میکنم اخرشم خراب بشه

میتونی حتما باید دندونات خوشگل شه ترکش کن ازش خلاص شی کلا اون ۴۸ ساعت که میگیم حداقله وگرنه میگن بهتره تا ۱۵ روز یعنی جوش خوردن کامل زخما نکشی وای خدا چقد دکتر شدم 😂😂😂

بخاطر سیگار اینجوری شد دندونات؟ من اگه دندونام بد شه که دیگه کسی نمیاد مطبم😂😂😂