ده روزه سیگارمو خیلی کم کردم رسوندم به ۳تا چون غلضت خون و فشارم خیلی بالا بود از فردا میخوام ۲تا بکشم ولی همش میگم شاید زوده یه هفته دیگه همین ۳تا رو بکشم تا همینجاشم جونم دراومده همش نسخم حالم بده میترسم دووم نیارم دوباره بشه ۱ پاکت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امان از وقتی که آدم تصمیم بگیره یه کاری رو انجام بده
بعدش انگار خودش خودش رو نمیشناسه
پس حتما میتونی فقط کافیه وقتش برسه
اگه وسطاش ناپرهیزی کردی اصلا ناراحت نشو
از اول
از اول
انقد از اول شروع کن که تا بشه همونی که میخوای
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اسی منم ازامروز شروع کردم ب کم کردن ۱۵ساله میکشم چهارشنبه نوبت دارم برای ایمپلنت دعام کن منم بتونم ت ...
حتما کمش کن ترم ۱ دندونم خیلی چیزی نمیدونم ولی همیشه از همه تو دانشکده میشنوم ۴۸ ساعت اول نباید بکشی اصلا و بعدشم کشیدن تا زمان گذاشتن روکشش خطر فیل شدن (افتادن فیکسچر) رو بالا میبره علت علمیشو نمیدونم هنوز واقعا چقدر میکشی؟
[QUOTE=365982991]حتما کمش کن ترم ۱ دندونم خیلی چیزی نمیدونم ولی همیشه از همه تو دانشکده میشنوم ۴۸ ساعت اول نباید بکش ...[/QUOTEروزی ی بسته گاهی هم بیشترمیکشم الان موندم چیکارکنم دکترمم همینومیگه واقعا تا۴۸ساعت بدون سیگار چجوری تحمل کنم😥
[QUOTE=365982991]حتما کمش کن ترم ۱ دندونم خیلی چیزی نمیدونم ولی همیشه از همه تو دانشکده میشنوم ۴۸ س ...
چون تایمت کمه چاره ای نداری فردا ۵ تا بکش بعد روزی یه نخ کم کن اگه ترک نکنی احتمال اینکه زخمای تو دهنت عفونت کنه هست و بخاطر اون میکی که میزنی تموم فکت درد میگیره و ممکنه ایمپلنتت فیل شه بهترین فرصته برا ترک نکش بذار دندونای خوشگل داشته باشی