2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم دوستم شوهرش فوت شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 29 پست
اونای ک اطرافش نمیزارن آشتی کنیم

قبلش به پیام شروع کن

سوتفاهم های بینتون از بین ببر

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه دوستی داشتم که رفت و امد داشتیم این وسط بحثی پیش امد و کرونا شد دیگه هیچ خبری ازش نداشتم پارسال یکی از دوستهای خانوادگیمون مهمونمون بودن پرسیدم از فلانی چه خبر یهو ماتش برد. رفت تو خودش باز پرسیدم گفت فلانی دو سال فوت شده. یعنی کشته شده بود توسط شوهرش خبرگزاری ها خبرشو گذاشته بودن منم خونده بودم ولی نمیدونستم اون😞

اون دیگه غروری براش نموند کمرش شکست بعد این اتفاق

۸ سال بود ازدواج کرده بودن

از ۱۰ سالگی هم عاشق شوهرش بوده

خیلی خاطره ازش داره طفلی🥲

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

منم یه دوستی داشتم که رفت و امد داشتیم این وسط بحثی پیش امد و کرونا شد دیگه هیچ خبری ازش نداشتم پارس ...

وای🥲 خدارحمتش کنه

ما هم ی عامل جدایمون همین کرونا بود💔

دوستم بلاگره امشب رفتم عکساشو دیدم بیشتر دلتنگش شدم

ما چند سال تو ی مدرسه بودیم و نصف روز باهم بودیم

هنوز خاطرهامونو مرور میکنم🥲 اصلا انگار تو اون رورها موندم

۸ سال بود ازدواج کرده بودناز ۱۰ سالگی هم عاشق شوهرش بودهخیلی خاطره ازش داره طفلی🥲

امتحان کردنش ضرری نداره ،منم خیلی دلم میخاد شماره یکی از دوستامو پیدا کنم ولی به هر دری زدم نشد که نشد 

امتحان کردنش ضرری نداره ،منم خیلی دلم میخاد شماره یکی از دوستامو پیدا کنم ولی به هر دری زدم نشد که ن ...

میدونم ک نمیشه...

از پیج دوستای مشترکتون اینستاشو پیدا کن

دوست مشترکمون رابطمونو بهم زدنمیتونم برم

خب از لج. همون مشترکه برو منم همچین موردی برام پیش اومد 7سال قهر بودیم وقتی باباش فوت شد رفتم خیلی خوشحال شد همش میگفت ما بی معرفت بودیم تو چرا نیومدی دیگه اشتی کردیم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خب از لج. همون مشترکه برو منم همچین موردی برام پیش اومد 7سال قهر بودیم وقتی باباش فوت شد رفتم خیلی خ ...

چند بار خواستم همچین کاری کنم باز پشیمون شدم

ببینم چی میشه🥲

سلام عزیزماگه شد حتی یه پیام بده تسلیت بگو آدم تو روزایی که غم و غصه داره نیاز به همدلی داره

سلام عزیزم

خودش نخواست دیگه من رو ببینه

منم ترجیحم اینه از دور دلتنگش باشم و ببینمش ولی سمتش نرم

سلام عزیزمخودش نخواست دیگه من رو ببینهمنم ترجیحم اینه از دور دلتنگش باشم و ببینمش ولی سمتش نرم

من یه دوستی داشتم تقریبا ۱۵ سال با هم بودیم

شوهرش سر یه قضیه ای ضرر زیادی به ما زد و خیلی هم ادعای حلال و حرومی میکرد

من خیلی سعی کردم رابطه ما با هم دیگه خراب نشه، همش زنگ و پیام میدادم ولی یا جواب نمی‌داد یا سرد جواب میداد

من میگفتم اگه شوهرامون با هم مشکل دارن به ما ربطی نداره ما که نباید دوستیمون رو بهم بزنیم

ولی اون نخواست

منم کم کم مثل خودش شدم

ولی یادمه مادربزرگم که فوت کرده بود تو مجلس ختم همش منتظرش بود ولی اون نیومد

واسه همین میگم حتی شده یه پیامش بده

با یه پیام چیزی از تو کم نمیشه تو شعور و معرفت خودت رو میرسونی

من یه دوستی داشتم تقریبا ۱۵ سال با هم بودیمشوهرش سر یه قضیه ای ضرر زیادی به ما زد و خیلی هم ادعای حل ...

خدا مادر بزرگت رو رحمت کنه

دوستم خیییلی مغروره

جوری ک امشب اسکرین پیاماش شب قبل از فوتش  با شوهرش دیدم

اینقدر مغرورانه با شوهرش رفتار کرده بود

همیشه شوهرش گلایه میکرد مغروره 

من ک باهاش صحبت میکردم یکم بهتر میشد  شوهرش ازم تشکر میکرد

میشناسمش دیگه🤦🏻‍♀️پیام بدم بهش یا حتی برم دیدنش بهم اصلا محل نمیده🥲 اصلا اینقدر مغرور بود ک ۵ تا کلمه با بعضی بچهای کلاس صحبت نکرده بود

ولی ترکیب ما دوتا کنار هم خیلی خوب بود و اخرم از حسودی خرابش کردن