2777
2789
عنوان

تروخدا تقصیر کیه من یا شوهر احمقم

171 بازدید | 14 پست

من چندتا پست تو اکسپلور لاک کردم ک درمورد بدجنسی های مادرشوهر بوده اینا دیدن لایک هامو

حالا شر کردن ک چرا کردی مگه چه بدی کردن و فامیلامون دیدن و...

شوهرم گفته اینارو معلوم نبی مادرش پرش کرده یا حاهرش 

حالا چکار کنم؟

شوهرمم آخر عوضیاس ننه اش هم خودشو میزنه به موش مردگی تا دلسوزی بخره سیاستش

بگید تقصیر کیه؟

خاهرشم ته بیشعوراس دادش من بیمارستانه دوماهه یبار حال نپرسیده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چرا لایک کردی دختر نمیدونی اینستا ب خیلیا نشون میده ک تو لایک کردی خودت دنبال شریا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب عزیزم براچی لایک کردی؟؟منم الان میبینم دختر عموم پستای مربوط ب مادرشوهر ایناس لایک کرده میفهمم ی ...

من طنزها را معمولا لایک میزنم. مادرشوهر هم ندارم.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

ای بابا عزیزم هشتاد درصد افراد با خانواده شوهرشون مشکل دارن با مادر شوهر و خواهر شور و برادر شوهراشون اما واسه یه لایک آخه آدم دعوا نمیکنه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️