2777
2789

حالم خوب بشه؟ 

شوهر دارم ولی اهل محبت نیست الان ۸ ساله همینه 

سرد بی روح نه اهل شوخی نه اهل گفتمان نه اهل بوس و بغل و.... 

فقط زیاد رابطه میخواد و موقع رابطه میاد نیازشو برطرف میکنه میره من واقعا اون تایم داغون میشم چون از رابطه باهاش متنفرم 

تو این ۸ سال اندازه ۳۰ سال پیر شدم روحم در عذابه و آرامش ندارم انگار بعد ۸ سال هنوز باهام غریبه س فکر میکنم منو فقط برای نیازش میخواد مثل یه زندانی ام براش نه حرفی نه کلامی 

خسته شدم دیگه 

کلا مکالمات زندگی ما در شبانه روز ۱ دقیقه س 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله یه دختر ۷ ساله که فقط من از لحاظ عاطفی تامینش میکنم تو این ۷ سال شاید فقط یبار مسافرت رفته باشیم ...

متاسفانه شوهرت دیگ عوض نمیشه

تو شاغل شو با دوستات برو بیرون

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
۱۰۰۰ بار گفتم فقط گوش میده جوابی نمیده مثل سنگ می مونه

بی محلی کن یه مدت رابطه میخاد نرو سمتش ، ببین چی میشه ، همسرتون متاسفانه به عنوان برده جنسی شما رو میبینه نه همسر

بی محلی کن یه مدت رابطه میخاد نرو سمتش ، ببین چی میشه ، همسرتون متاسفانه به عنوان برده جنسی شما رو م ...

همین کارو کردم ولی متاسفانه به زور متوسل شد 

حس تجاوز بهم دست میده هر دفعه فکر میکنه بعد قهر با رابطه من باهاش آشتی میکنم نمیدونه بدتر میشم حتی گریه میکنم

همین کارو کردم ولی متاسفانه به زور متوسل شد حس تجاوز بهم دست میده هر دفعه فکر میکنه بعد قهر با رابطه ...

سعی کن یکم با جدیت و عصبانیت برخورد کنی ، اگه زور میگه تو هم مقابله کن نزار کارشو انجام بده ، سعی کن یکم دعوا راه بندازی ، این رفتار بسیار زشته و غیر قابل تحمل ، جدی برخورد کنید با این قضیه یا حتی اگه شده با مادرش حرف بزن یا خانواده خودتون ، اگه درست نشد به طلاق باید کشیده بشه آخر این رابطه مگه نه عمرتون میره فقط