2777
2789
عنوان

زن داداشم به آبجیم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم معلمی شغل خیلی خوبیه و تلاش هم پشتشه مثل همه رشته ها و مشاغل شما خودتو ناراحت نکن اگر دیدی ادا ...

والا من هم مدرک مهندسی گرفتم هم به سختی درس خوندم و معلم شدم

تو بیکار تو خونه نشستی، دخترتم به تو نگاه میکنه

آدم اینقدر منفعل

فقط بلده بخوره بخوابه حرف درست کنه

اخه من میگم خودت چیکاره ای مگه؟دختر الگوش میشه مادرشاکثر فرهنگیان بچه هاشون یا پزشکی یا فرهنگیپزشکام ...

حالا خانه دار هست که نباید بزنید تو سرش. 

اکثر فامیل شوهرم معلم هستند تقریبا همه بچه هاشون هم همون معلم شدن یا خانه دار یا پیش این و اون تو شغل های ساده دست خودشون بند کردن 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

والا من هم مدرک مهندسی گرفتم هم به سختی درس خوندم و معلم شدمتو بیکار تو خونه نشستی، دخترتم به تو نگا ...

میدونم عزیزم منم دارم میخونم برای معلمی و واقعا منابعش زیاد و سنگینه زنداداش منم ب مامانم گفته بود رشته زهرا ب درد نمیخوره خودش الان بی کاره😅

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
والا من هم مدرک مهندسی گرفتم هم به سختی درس خوندم و معلم شدمتو بیکار تو خونه نشستی، دخترتم به تو نگا ...

آخه این حد عصبانیت شما خیلی غیر عادی هست  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

میدونم بی ربطه ولی میشه بگید برای قبولی تو آزمون استخدامی چقدر خوندید ؟چیارو خوندید ؟خدا خیرتون بده ...

من با نوین خوندم عزیزم

پی دی اف هم از انور مرادی گرفتم و پرینت گرفتم

قیمتش مناسب تره

ولی کلیپعای نوین رو نگاه میکردم برای فهم بیشتر

یعنی الان هرکی مامانش درس نخونده بچش چیزی نمیشه؟؟

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
حالا خانه دار هست که نباید بزنید تو سرش. اکثر فامیل شوهرم معلم هستند تقریبا همه بچه هاشون هم همون مع ...

همه ی همکارای منم بچه هاشون یا پزشکم یا مهندس یا معلم

منکه با اون کاری ندارم

چرا منو میبره زیر سوال

از این ناراحت میشم 

یعنی الان هرکی مامانش درس نخونده بچش چیزی نمیشه؟؟

اکثرا راه مادرشونو میرن

ان شاالله برادر زاده ی من به بهترین جاها برسه

چون برادرم تحصیل کرده هست و زحمت زیاد میکشه

ولب حرف زنش زور داره برام

اخه من میگم خودت چیکاره ای مگه؟دختر الگوش میشه مادرشاکثر فرهنگیان بچه هاشون یا پزشکی یا فرهنگیپزشکام ...

اون خانم فقط به شما توهین کرده اما شما به عنوان یه فرهنگی به تموم مادرای زحمتکشی که دانشگاه نرفتن توهین میکنی و بچه هاشون رو تحقیررر..... واقعا معلمید؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"