2777
2789
عنوان

زن داداشم به آبجیم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 59 پست
خواسش میکنم عزیزممن خییلی تلاش کردم ، حتی موقع انجام کارهای خونه ویس درسی گوش میدادم و با وجود دخترم ...

ماشاءالله به تلاشتون❤️ 

توکل به خدا 

امیدوارم همه به اونجایی که دوست دارن برسن خیلی زود 🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین وقتی بچه ببینه مادرش اهل تلاشه تاثیری نداره؟ببینه همش داره مطالعه میکنه پای لپ تاپه کلاس مجازی ...

قطعا اینا هم تاثیر داره اما لحن گویش شما خیییلی بد بود شما تمووووم مادرای دیپلم گرفته و دانشگاه نرفته رو مسخره میکنی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
انشالله دخترتون اونی بشه که شما میخواهید ولی اینو فراموش نکن که بچه ها جایی میرن که علاقه دارن و این ...

بله کاملا درسته 

ولی من هیچ وقت اون رو زیر سوال نبردم

حتی یادم‌نبود لیسانس نداره

بعد از شنیدن حرفاش ناراحت شدم و این مسائل اومد تو ذهنم

انگار هر چی با کسی کار نداشته باشی باهات کار دارن

عزیزم بسلامتی ان شاءالله که هر دو تاپیک قبولی رو بزنیم به امید خدا شما از کی شروع کردید؟چیارو خوندید ...

ایشالااااااا

خیلی وقت نیس والا تازه شروع کردم، از عمومی ها دارم میخونم یکی دوتاشو تموم کردم شما چی

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
قطعا اینا هم تاثیر داره اما لحن گویش شما خیییلی بد بود شما تمووووم مادرای دیپلم گرفته و دانشگاه نرفت ...

نه عزیزم ، من زیر سوال نبردم

فقط گفتم وقتی کسی اهل تلاش و درس نباشه بچشم به اون نگاه میکنه

ضمن اینکه ایشون شروع کرد و منو ناراحت کرد

وگرنه منکه کاری باهاش نداشتم و حتی اصلا یادم نبود لیسانس نداره و خودمو بالاتر نمیدیدم 

ولی یه سری حرفا آدمو رنجیده خاطر میکنه

ایشالاااااااخیلی وقت نیس والا تازه شروع کردم، از عمومی ها دارم میخونم یکی دوتاشو تموم کردم شما چی

ماشاءالله 

خداقوت 

منم همینطور 

عمومیارو خیلی دوست داشتم منبع اصلی بخونم ولی نمیدونم برسم یا ن 

طرح کلی و همرزمان و بیانیه و تعلیم فعلا در حد روخوانی 

ولی الان یادم نیست ،باید نکته برداری میکردم 

خیلی استرس هم دارم 

اینکه زمانش رو معلوم نمیکنن دقیق 

۷۰ به ۳۰ شده آزمون و مصاحبه 

بعد اینکه میگن ممکنه دیگه نباشه 

خدا خودش کمک کنه ان شاءالله 

نه عزیزم ، من زیر سوال نبردمفقط گفتم وقتی کسی اهل تلاش و درس نباشه بچشم به اون نگاه میکنهضمن اینکه ا ...

به جمله اخرتون خیلی دقت کنید

من مادری هستم که دیپلم دارم اما همه تلاشم رو برای رسیدن به موفقیت بچه هام میکنم همسرم حتی دیپلم هم ندارن اما به قدری روی اموزش بچه هامون تاکید دارن که انگار خیلی بیشتر از سوادشون میفهمن... طبق حذف شما بیسواد ها بچه های بیسوادی خواهند داشت.... 

موفق باشید و لطفا ریپ نزنید این تاپیک خیلی انرژی منفی برام داره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ماشاءالله خداقوت منم همینطور عمومیارو خیلی دوست داشتم منبع اصلی بخونم ولی نمیدونم برسم یا ن طرح کلی ...

منم میخواستم کل کتاب رو بخونم اما دارم خلاصه میخونم واقعا وقت نمیشه

کاش اردیبهشت باشه وقت داشته باشیم بخونیم

۷۰ آزمونه دگ ؟!

خیلی استرس دارم منم ایشالا جفتمون همین امسال قبول میشیم😍

منم میخواستم کل کتاب رو بخونم اما دارم خلاصه میخونم واقعا وقت نمیشهکاش اردیبهشت باشه وقت داشته باشیم ...

آره واقعا خیلی زیاده 

مفید بخونیم با خلاصه بهتره تا سطحی 

دبیری که بعد آموزگاری معمولا 

کاش زودتر یه خبر قطعی بدن 

همشون بعد عید باشه 

بله تاثیر آزمون رو بیشتر کردن اینجوری که تو خبرا گفتن 

خدا از دهنتون بشنوه ان شاءالله 

امیدوارم سال بعد اونجایی باشید که دوست دارید و بهترین نتیجه رو بگیریم همگی😍🤲🏻

آره واقعا خیلی زیاده مفید بخونیم با خلاصه بهتره تا سطحی دبیری که بعد آموزگاری معمولا کاش زودتر یه خب ...

خیلیییی 

خدمات متقابل اسلام و ایران ۵۰۰ و خورده ای صفحس

ععع نمیدونستم، ایشالا اره جفتشون بعد عید باشه

بخونیم سفت و سخت ایشالا خدا خودش کمک میکنه ب اخبار و حواشی حواستو پرت نکن

ایشالا جفتمون باهم 😍😍😍❤️