2777
2789
عنوان

زن داداشم به آبجیم گفته

436 بازدید | 59 پست

اول بگم من تازه معلم شدم.لیسانس مهندسی صنایع هم دارم

بعد زن داداشم رفت دانشگاه ولی ول کرد و نخوند

بعد دخترش که برادر زادم باشه میره تیزهوشان و میگفت معلمشون همه از بچه های تیزهوشان

حالا برگشته به آبجیم گفته بخدا من با فلانی کار ندارم ( یعنی من) رفته معلم شده ولی بچه های ما رفتن تیزهوشان که آخر معلم بشن؟؟؟ که اینقدر میگن معلماشون از بچه های هود تیزهوشان هستن

اینقدرر عصبانی شدم، میخوام یه جواب دندان شکن بهش بدم

منی که هم مهندسم و هم معلم برده زیر سوال 

خودش عرضه نکرده فوق دیپلمشو بگیره

میخوام بگم بچه راه پدر مادرشو ادامه میده

مادری که تحصیلات نداره نباید توقع زیادی داشته باشه

واقعیت هم همینه، دختر از مادرش الگو میگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐آروم باش چرا انقدر زود بهم ریختی اگر راست گفته تلاش کن موفق بشی اگر دروغ گفته بیخیال دروغه دیگه

من از اون خییلی موفق ترم، حتما هم میخوام بدم دانشگاه تدریس کنم

ولی برام زور داره اون که بی سواده و با سهمیه ی پدرش رفت دانشگاه آخرشم عرضه نکرد بخونه ، منو ببره زیر سوال

فکرکنم شما معلم خوبی نیستید

یک خودتو کنترل نمی تونی بکنی 

دوم اینکه حالا چون اون خانوم خونه دار وتحصیل دانشگاهی نداره دخترشون که بچه بردارخودتم هست خردمی کنی شاید خداروچی دیدی دخترش از شما ونسل تو موفق ترو باشعورتربود

بنده خدا چیز بدی نگفته شما چقدر بهتون برخورده

اخه من میگم خودت چیکاره ای مگه؟

دختر الگوش میشه مادرش

اکثر فرهنگیان بچه هاشون یا پزشکی یا فرهنگی

پزشکام همینطور

تو چه چیزی داری که شغل منو میبری زیر سوال

فکرکنم شما معلم خوبی نیستیدیک خودتو کنترل نمی تونی بکنی دوم اینکه حالا چون اون خانوم خونه دار وتحصیل ...

اتفاقا شاگردام خییلی دوسم دارن

و بسیار صبورم

ولی کسی که هیچ دستاوردی نداره خییلی بده بیاد شغل منو ببره زیر سوال