2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

أنا عند المنكسرة قلوبهم لأجلى. 

من نزد كسانى هستم كه قلب‌هايشان براى من شكسته است.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه بودم بابا تازه فوت کرده بود 

با دایی و خاله اینا تو یه کوچه زندگی می‌کنیم 

من یه لحظه اومدم تو کوچه دیدم خانواده دایی و خالم دارن سوار ماشین میشن که با هم برین تفریح ... من جیگرم کباب شد واسه خودمون که هیچکس رو نداشتیم و داغ دیده هم بودیم این ما بودیم که نیاز به تفریح داشتیم باید هوای ما رو اون موقع بیشتر می‌داشتن ..

یبار خواهرشوهرم گفت فلانی گفته چشم منجولی هستی😑

یبار هم برادرشوهرم گفت چشمات رفته گودی 

یبار هم مادرشوهرم گفت زنای فامیل گفتن عروست قدش کوتاهه درصورتی که از خودش و دختراش بلندترم 

۹۹درصد وقتایی که قلبم شکسته از خانواده همسرم بوووده 

و نمیبخشم 

یه روز ماه رمضون بود منم خیلی انرژی نداشتم

من همیشه هررررر کاری خواهر بزرگم ازم خواسته فورا انحام دادم، بعد با احترام تمام ازش خواستم میشه بری برام یه دوک نخ بخری خودم نمیتونم(روزه نبود خواهرم) 

بعد انقققدر شروع کرد به بدو بیراه گفتن که نگووو

منم هیچی نگفتم یهو مامانم گفت چرا بهش بد و بیراه میگی، گفت بره گمشه فک کرده کیه، منم دلم شکست ولی چیزی نگفتم

من از اون روز درست 8 ماه باهاش صحبت نکردم

لایکم نکن لطفا🙏

اونجایی که بعد دوهفته حمالی و کار کردن برای مادرم که عمل کرده بود برای پدرم برادرم مادرم غذا درست میکردم  مهمون داری میکردم با بچه کوچک بعد دوهفته بابام ی دعوایی با داداشم راه انداخت بمن گفت چرا نمیری از خونه من بیرون گریم گرفت بلند شدم دست دختر کوچولوم که داشت بازی میکرد با خوشحالی ....دستشو گرفتم همینجور اشک از چشام میومد بردم آمادش کنم برم گفتم میرم گف برو اصلا مهم نیست برو ......خیلی دلم شکست خیلی خیلی 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻