2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 165039 بازدید | 871 پست

منم تازه عروسم ولی این کارارو تو جمع نمیکنیم 

اعتراف میکنم تو تنهاییمون چرا🤣🤣 سالاد رو تو یه ظرف میخوریم 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشقابیا مگه هنوز هستن؟

من و همسرم بعد دوازده سال هنوز تو یه بشقاب غذا میخوریم،🙃نترسید نسل ما هنوز منقرض نشده،😄

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

ولی تا یه حدی باید باشه این رفتارا.  من یه زوج میشناسم که تو جمع خیلی سرسنگین هستن. شوهره از دوستای نزدیکمون هست. یه بار ازش پرسیدم چرا انقدر سرسنگینی با زنت تو جمع گفت زنم اینجوری دوست داره که تو جمع با احترام و سرسنگین باشیم. ولی زنش رفته بود پیش دوستاش گله کرده بود که این شوهرم تو جمع منو تحویل نمیگیره   به نظرم نه خیلی رسمی نه خیلی تو بغل هم. یه چیزی این فی مابین خوبه 😁

وای 😂😂😂😂

میخوای بری مستراح به من پیام بده 

خانومی جلو داداشت موهاتو وا نکن 

آخایی با آبجیت بگو بخند نکن 

اینا رو یادت رفت😂

یه کسیه آشنای ماست تازه ازدواج کردن آقاهه هیکل و قیافه عین شِرِک بعد زنش تو جمع بهش گفت ژوژوی من کیه😂مرتیکه لباشو غنجه کرد و جیک جیک کرد🤢

خدا به سر شاهده 6 تا آدم غیر اون دوتا تو اون سالن بودیم همه شبیه این استیکره 🤢 سبز شدیم 😂

پا نه تنها تو بشقاب بلکه ممکنه از قاشق هم هم بخوریم

یا مثلا ساندویچ دوتا میگیریم هعی عوض بدل میکنیم

ادامس هم رو هم ی وقتا میخوریم

اتفاقا ب شدت هم وسواس هستیم ولی نه در مورد خودمون

چندشه قدیمی شده ال هست بل هست خیلی بی کلاسیه

اصا چرا نگاه می کنید؟ دید زدن خیلی بی کلاسه. نگا داره ؟🫥

این خوبهبیو گذاشته خدا یکی زهرا یکی 😑😑😑😑مرد تو ۴۰ سالته خجالت بکش

ولی کاش شوهر من اینجوری بود

بعد سالها ازدواج ، هنوز دوستاش نمیدونن اسم خانومش چیه

حتی یه عکس از من تو پیجش نداره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بعد شوهر من تازه ازدواج کرده بودیم تو باغ بودیم 

همه رسیده بودن که ما رسیدیم وقتی رفتیم داخل اتاق مبل ها پر شده بود بعد شوهرم دوید تو آشپزخونه یه صندلی آورد و جلو همه نعره کشید عزیزم بیا بشین رو این😖

همه قیافه ها😂😳😬🤣😒🥵🥴😟🥺😱🤬😆😛😋

10 سال از اون روز گذشته و من هنوز اون آدما رو میبینم خجالت میکشم

از اون روز بهش گفتم لطفا تو جمع به من محبت نکن 

ولم کن تو رو خدا😂😂😂😂😂