2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 165428 بازدید | 871 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

Married تو بیو 😂😂

با چنت استیکر چشم نظر 

که چش نخورن یهو

مرید شدن

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
یا اینکه می‌نويسن ملکه من آخه قرمساق تو پادشاه کدوم ایالتی🤣

😂😂😂😂

دختره تا دیروز تو بغل صدتا پسر بوده بعد الان بعد عمری به آرزوش رسیده یه چلمنی گرفتش همش خودشو پرنسس خطاب میکنه و میگه به من بگید پرنسس 🤣🤣🤣🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بابا چاشنی اول ازدواجه ایناااا خوبه ک ی رعایت کنید بعد تبدیل بشید ب دوتا جسم بی تفاوت

عجیب بودیم فکر کن یهو پارک میکرد ماشین رو یه جای خلوت و شروع میکردیم ماچ بازی خخ یکی از فامیل هامون دیده بود گفت مگه خونه ندارید 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤