2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 135065 بازدید | 871 پست

ومن شر حاسداذا حسد😄😄

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همسرم اتفاقا خیلیم قشنگه

ولی اینجا گفتن بدشون میاد😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من بیشتر از چی تعجب میکنم میدونی؟این که حامله میشن دستشونو میذارن شکمشون و متن و استوری و...میذارن(م ...

وا این که چندش نیستتت

دیگه جدی این ذوق داذه دیگه بچه دار شدن

الان مثلا پست شایع چیپه؟ خیلیم قشنگه ذوق دارن

بنظرم دیدن اینکه زوج تازه عروس داماد ذوق همو دارن خیلی قشنگه 

تو جمع کنار هم نشستن چه اشکالی داره دوسدارم کنار هم باشن ذوق دارن تازه به هم رسیدن 

تو یه بشقاب غذا خوردن هم آنچنان چیز خاصی نیست واقعا من زنداییم بعد بیست و خورده ای سال بازم همینطوره و من عشق میکنم از دیدن عشقشون 

حسووود نباشیمممم دوستان

بابا یه زردی عقدی و یه بیو منو عشقم خوبیم حسودا در چه حالن با هفتصدتا ایموجی چشم زخم و استوری دو تا ...

اولین آروق آقایی

اولین کادوی آقایی

اولین باد معده آقایی

و از این قیبل😅

دکتر روح در آینده🤍✨
اه،لو رفت از حسادتمه....🤣🤣🤣

اره عزیزم انقدر بخیل نباش کارما ش گردنت رو میگیره

البته چون خداروشکر هفتصد تا ایموجی چشم زخم گذاشته چشم های شور ت هیچ تاثیری نداره😊😊🤣

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

منکه همش بهش میگم همسرم... شوهر مهربونم🥺

والا آدم میمونه چی بگه اینجا

یا باید بگی همسر یا شوهر دیگه

ولی از هردو کلمه متنفر بودن اهالی نی نی سایتیا😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚