2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 155181 بازدید | 871 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخش اسی، اونایی که ایفون دارید عکسی که با گوشیتون گرفتید میزارید؟

کیفیت میاد پایین موقع ارسال 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

ایشالا همیشه همینطور خوش باشن ایرادش چیه والا خودتونم عروس بشین از این چندش کاریا انجام میدین😏

واقعا مردم عجیبی داریم با دیدن عشق دونفر نسبت بهم‌ احساس بدی میگیرن

مثلا اگه توجمع دونفر دست همو بگیرن

بقیه با احساس نفرت اون‌دونفرو نگاه میکنن 

ولی همون‌دونفر اگ توجمع دعواکنن هیچ ایرادی نداره و واسشون طبیعیه😐

فامیلای من از کجا اومدن که تا حالا یه رفتار اینجوری تو کل دو فامیل ندیدم 

البته یکی از اقوام شوهرم خواهر شوهرم میگفت 

سرسفره لقمه میذاشتن دهن هم موقع. خوابم دختره بلند ججلو همه داد زده عممممه دستمال کاغذی کجا دارید بعد صدتا دستما کاغذی برده تو اتاق خواب رو تخت مادرشوهرم خوابیده با شوهرش🤣🤣🤣😅🤣😅🤣😅🤣🤣🤣🤣

دخترخالم یه ساله عروسی کرده بعد هر وقت جایی میبینیمش همیشه دستش دور بازوی شوهرش بعد نگاش میکنه چشاشو یه مدلی میکنه شبیه خر شرک میشه شده سوژه فامیل

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

این ایفون 16 هست؟

۱۲ گلی

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..