2777
2789
عنوان

زنی که خرج داره ارج داره واقعیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 34 پست
اگر اونجوری باشه هممون زیر خط فقریم الان من از پول خودم برم باشگاه؟

باهم تعارف داریم مگه؟ چیزی ک رسمی و مشخصه

شما ولی ازش غافل هستی و قبول نداری.

من باشم فقط ۵ تومن برای خرج یکماه داشته باشم

مشخصا از جیب خودم خرج میکنم

💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش میکنم واسه این چیزا دل شوهراتونو نشکونید اون بنده خدا با این حقوق کم چطور بتونه تو رو به این خ ...

چه غروری شکوندم الان اومدم بپرسم ببینم این کارو کنم درسته یا اشتباه الان نصف جوابا میگن برو نصف میگه نرو🥲 من خودم خییییلییییی ادم محتاتیم خیلی مراقبم اصلا اذیت نشه ولی یه وقتاییم زیاده روی میکنم

باهم تعارف داریم مگه؟ چیزی ک رسمی و مشخصهشما ولی ازش غافل هستی و قبول نداری.من باشم فقط ۵ تومن برای ...

راستش من میترسم از جیب خودم بدم چون ممکنه همسرم بعد ها توقع کنه راستش بخواطر گذشت من یا نگذشتنمم مدال بهم نمیدن زندگی الان شده سوختن و ساختن هم برای زن هم برای مرد 

فقط دلخوشیای کوچیک میتونه ادمو سرپا نگه داره من از اول ازدواجم شاید کلا ٣ بار رفتم ارایشگاه برای اصلاح خب من ٢٢ سالمه دخترم جوونم دلم میخواد مخصوصا الان که میری بیرون میبینی کلی دخترای هم سن سال من یکی از یکی ناز تر من که هیچ تفریحی ندارم تو خونه رژیم میگیرم گفتم باشگاه برم حداقل انداممو بسازم و یکم ازین زندگی سخت خارج بشم برای ایندم برای خانوادم

راستش من میترسم از جیب خودم بدم چون ممکنه همسرم بعد ها توقع کنه راستش بخواطر گذشت من یا نگذشتنمم مدا ...

بین عزیزم

ی چیزهایی نسخه عمومی برای همه مردم نیست..

اینکه باید خودت توی زندگیت راه خودتو پیدا کنی..و نسخه خاص خودتو رو .

من ۱۶ ساله متاهلم 

همیشه حقوق داشتم..همسرم نمیدونه چقدره حتی

گاهی لارم باشه خرج کردم

گاهی نکردم تازه از خرجی هم گرفتم

خرج کردم ولی خودمو و جایگاهم فراموش نکردم

یکسال داشته جواهر خواستم

یک سال چک داشته گفتم یک گل هم کافیه

چیزی بودخ ک توی زندگی به دست اوردم و تجربی هست برام

بسیارم ارج و قرب دارم ..

شما برای خودت اول همه باید شغل داشته باشی..چون واقعا حقوق شوهرت حیلییی کمه

فردا بچه دار شی میخوای چه کنی؟ باید الان تلاش کنی

تا فردا راحت باشی…وگرنه باشگاه رفتن