یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر کسی محبت کافی به کسانی که قراره دستپختش رو صرف کنند داشته باشه و انگیزه و اراده کافی به خرج بده؛ درست پختن هفت هشت تا غذای مرسوم ایرانی اینقدر چیز عجیبی نیست! نهایت چهار پنج دفعه صحیح و خطا میکنی و راه میافتی!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
قیمه رو پیازش رو رنده می کنم ، رب هم زیاد بهش می زنم ،خوشمزه و لعاب دار می شه ، قرمه سبزی رو سبزیش رو زیاد سرخ می کنم خوش رنگ و لعاب دار می شه ،روغن هم کم نمی زنم به اندازه می زنم ،مرغ رو ۱۰ دقیقه می جوشنم ابش رو می ریزم دور ،نمک وزردچوبه وکمی فلفل سیا می زنم سرخ می کنم ، سرخ که شد ربش رو سرخ می کنم مرغ رو می چینم ته ماهی تابه با فلفل دلمه ایی اب کم می ریزم ، تا خوب بپزه ،
هر سری یه مدل میپزم بلکه خوب بشه ولی فایده نداره. یبار مرغو تو آب نمک میخابونم بعد با زعفرون و کره سرخ میکنم بعدش میخابونم تو سس و آب میریزم یبار با کلی پیاز خلالی میذارم میپزه. ولی خب فایده نداره