2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم سال 1400 رفتم اونجا اونم عروسی دایی مامانم بود رفتیم اوضاعشون زیاد خوب نبود یعنی داشتنا ولی ...

والا میان مرکز استان یه جوری رفتاررمیکنن انگار آژانس پشت کوه اومدن

والا میان مرکز استان یه جوری رفتاررمیکنن انگار آژانس پشت کوه اومدن

وای آره فقط محو اون طلاهایم که واسه زناشون میگیرن
خدایی از حق نگذریم طلا های کتی و پر زرق و برقی میگیرن و تو عروسی غوغا میکنن 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

ارهخلخالی‌ها عشقن تو فامیل ما با خلخالی وصلت کردن خدایی پسره عالیهسرعینی هم دوست داریم خیلی اخلاقشون ...

منم اردبیلیم دختر عمه منم با خلخالی ازدواج کرده خیلی خوشبخته

من شاهد این بودم خواهر زندگی خواهرشو بهم زده، تجاوز به آتنا.. زن گرفتن با وجود اینکه بچه داری! دوس د ...

فرار برای ازدواجم زیاد دارن تو همین چند ماه 4 تا فرار داشتیم 

چه خوب که انقد صادقی خودت میگی خوشم اومد از راستگوییت سلیم آقاج رو میشناسی تو پارس آباد؟

من که خودم اونجایی نیستم و ما اصالتا واسه خود اردبیلیم مامانم هم همینطور ولی سمت مامانش اینا واسه مغان یا همون بابکن دیگ زن داییم میشنوه به ما هم میگه حالا مامانم سعی میکنه من نشنوم میگه هوایی میشی :/
نه خودم نمیشناسم ولی از نامزدم میپرسم اون حتما میشناسه 

من که خودم اونجایی نیستم و ما اصالتا واسه خود اردبیلیم مامانم هم همینطور ولی سمت مامانش اینا واسه مغ ...

از اونجا یه دختر با فامیلمون فرار کردن چن سال پیش! اصلا حتی خواستگاری دختره هم نرفته بودن دختره گفت بیا فرار کنیم متاسفانه بعد چندسال طلاق گرفتن