2777
2789
عنوان

90 درصد خریدهایی ک میکنیم هیچ نیازی بهشون نداریم🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 45 پست
باور کن همه همینجورنمثلا هیچکس بیشتر از ۳دست ست خونگی نیاز نداره بعد ک خراب شد برو ۳تا دیگه بخرولییی ...

سه دست ؟ دیگه زیادی تاپیک های مینیمال خوندی فاز بر داشتی... بیشتر باشه چه اشکال داره استهلاکش هم کمتر میشه... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذای روح... 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

سه دست ؟ دیگه زیادی تاپیک های مینیمال خوندی فاز بر داشتی... بیشتر باشه چه اشکال داره استهلاکش هم کمت ...

بخدا خودم یه مدتی فقط ۴تا داشتم 

مرتب عوض میکردم . بعدم یکجا همه رو انداختم دور 

ایتطوری هم کشوها خلوتتره هم یکجا ۴دست نو میگیری 

ولی خب دوباره افتادم رو دور خریدکردن

من که ندارم  ولی مطمعنم اگه پولشو داشتم زیاد میخریدم عاشق خریدکردنم 

ولی درحال حاضر نه خودم نه بچم لباس خوب نداریم همه کهنه شدن ایییی سایز فامیل هم بهم نمیخوره بگیرم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

خیر من  ب اتدازه مول تدارم خرید کنم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

چ خووووبه اگه راجع ب لباس مجلسی و مهمونی هم همینطور باشی دیگه عالیه

ن کجاخوبه

عیدا خونه فامیل همو میبینیم ،همه هرشب یه مانتوی متفاوت باقبلی ، بعد فک کن منو همش با یه مانتو ببینن 

چی میگن باخودشون🥲

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....