2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که مسخره میکنید هر زبانی همچین اسمایی داره که چون شما نشنیدین و معنیشو نمیدونید مسخره میکنید ...

اره ای کاش تو پست اول میگفتن من حس خوبی ندارم از برداشت اولم💔

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

کاش میشد با لهجه اصیل کردی اینجا صداش گذاشته بشهمن کرد نیستم ولی یکی از افراد آشنا اطرافم که کرد هست ...

استارتر واقعا میگم اسم فوق العاده قشنگیه 

اسم کاملا سلیقه ای هستش 

ولی من خودم دوتا دختر دارم نمیدونم چرا هیچ وقت به اسم نیشتمان فکر نکرده بودم 

قصد بچه دیگه ندارم ولی اگه قسمتم شد و به دختر دیگه داشته باسم بدون شک اسمشو میزارم نیشتمان

من هم کرد هستم عزیزم ولی تاحالا نشنیدم.اون بچه قرار نیس که تا ابد توی شهر کردنشین بمونه یه اسمی باشه ...

کرد کجا؟

بله منم موافق نیستم اسم هایی که فقط تو یه زبان خاص خوش آوا هست رو بذاریم چون به هرحال زبان رسمی کشورمون فارسیه من خودمم اسمم فارسیه چون بلاخره دو روز دیگه دانشگاه و ...میرم ولی درست هم نیست مسخره کنیم

اینجا دیگه کمتر کسی اسم بچشو میذاره نیشتمان اونایی هم که اسمشون نیشتمانه همیشه تو شهر خودشون میمونن مشکلی ندارن

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

کرد کجا؟بله منم موافق نیستم اسم هایی که فقط تو یه زبان خاص خوش آوا هست رو بذاریم چون به هرحال زبان ر ...

عزیزم شما دیدی من مسخره کردم؟ ایشون راهنمایی خواستن من محترمانه نظرم رو گفتم دیگه هرچی خودش دوست داره بزاره

چند سال پیش رفتیم یه امام زاده تو شهر دیگه تو محوطه حیاط... زنی بچشو صدا کرد خورخه بیا😐 نفهمیدم خور ...

🤣🤣🤣🤣

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊