2777
2789

مخصوصا کاکتوسرنگی بهم گفت اکس ات بهت زنگ و پیام میده بهت برمیگرده ولی آخر باز برای همیشه کات میکنید و با پسر همسایه تون ازدواج میکنی  

الان اکسم  بهم برگشته بعد یکسال کلا از بلاک درام آورده احتمالا همین روزها بهم زنگ و پیام هم بده 

حتی یک حس ششمی دیگه گفت اکس ات دلتنگتع وبهم فکر میکنه 

یکی شون تعلیق شد 

و کاکتوسرنگی هم نمیخوام بیشتر درگیرش کنم 🥹🌹

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم و موفقیت هام تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای منم بیشتر اوقات درست گفتن کاکتوس رنگی رو تگ کن

چندبار تگ کردم و خصوصی بهش پیام میدم 

الان فکر کنم زمان خوبی نیست 

@کاکتوسرنگی    

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
کیا درست گفتن؟ چرا برای منو هیچکس درست نمیگه؟

یه توت فرنگی ۹۰۹ بود 

وای گفت یک تا ۴ هقته ی دیگ عشقت برمیگرده برات یا کادو میخره یا گل دقیقااااا برام گل اورد 

یکی هم  yunline خوبه 

دخترباران تاریکی هم خوبه 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

چندبار تگ کردم و خصوصی بهش پیام میدم الان فکر کنم زمان خوبی نیست

چرا به جا حس ششم که اصلا معتبر نیس یکی یه چیز میگ اون یکی یک چیز دیگ پیشگویی ابن سینا خودت انجام نمیدی با علم غیب در ارتباطه خیلیم واقعیه و خیلیم سادست

چرا به جا حس ششم که اصلا معتبر نیس یکی یه چیز میگ اون یکی یک چیز دیگ پیشگویی ابن سینا خودت انجام نمی ...

پیشگویی ابن سینا چیه؟؟

چرا به جا حس ششم که اصلا معتبر نیس یکی یه چیز میگ اون یکی یک چیز دیگ پیشگویی ابن سینا خودت انجام نمی ...

کربی یوگام هم هرچی بهم گفت درست بود در مورد رابطه ام حیف پیداش نمیکنم دیگه 

پیشگویی ابن سینا چیه؟؟

یه کاغذ یه نخ یه حلقه ،یه خط عمودی و یه خط افقی رو کاغذ میکشی + اینجوری بزرگ بعد نخو از حلقه رد میکنی عین گردنبند،بعد حلقه رو که از نخ اویزون کردی به مرکز این خط عمودی و افقی نزدیک میکنی بدون حرکت میزاری رو مرکزش بعدش قبل هر سوالی که میخای بپرسی باید 2تا سوال بپرسی که بله رو نشونم بده بعد از مرکز دور میکنی و میبینی که بلع افقیه یا عمودی بعد بله که مشخص شد برای خیر میپرسی که خیر رو نشونم بده اونم مشخص شد برای مثال مشخص شد که بله افقیه و خیر عمودیه بعد دوباره حلقه رو میزاری رو مرکز بعد سوالتو میپرسی و بلندش میکنی حالا هعی باید تکرار کنی بله یا خیر لطفا پاسخ بده بله یا خیر لطفا پاسخ بده و جوابتو میگیری و اینکه قانون داره قانون یک پاک باشی هم ذهنت اروم باشه هم جسمت باشه قانون شماره 2 تو جمع انجام ندی قانون شماره 3 برای دیگران فضولی نکنی فقط حق سوالات اینده خودتو داری که بپرسی قانون شماره 4 با احترام بشینی

پیشگویی ابن سینا چیه؟؟

ببین اینو ابن سینا با علم ثابت کرده حالا کتاب داره اگه دوست داشتی بخر بجا اینکه از این ادما حس ششم بپرسی هرکدومشونم یه چیز میگن  خیلیم مسخرست مگه میشه ادمی از علم غیب خبر داشته باشه اینو انجام بده که با فیزیک و کائنات ثابت شده و با علم غیب در ارتباطه