2777
2789

نمیدونم چرا حس خوبی به بوتاکس ندارم ۲۷سالم پیشونیم چروک ریز شده خیلی ناراحتم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
منم مثله تو بودن رفتم زدم عاشقش شدم🥺

واقعا چند سالت عزیزم زود نیست یعنی حالت چهرت عوض نشد؟

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چند سالت عزیزم زود نیست یعنی حالت چهرت عوض نشد؟

۲۶ ام چرا عوض شد خیلی معلومه مصنوعیه آدم

ولی بالا رفتن ابرومو دوس داشتم

من بین ابروهام دو تا خط عمیق میوفتاد چاره نداشتم توام اگه ریزه برو تا عمیق تر نشده بگو طبیعی دخترانه بزنه برا منم طبیعی زد

۲۶ ام چرا عوض شد خیلی معلومه مصنوعیه آدمولی بالا رفتن ابرومو دوس داشتممن بین ابروهام دو تا خط عمیق م ...

اینقد ناراحتم بخاطرش اره هنوز ریز هستن ازعمیش شدنش میترسم عزیزم یعنی بقیه متوجه میشن؟

اینقد ناراحتم بخاطرش اره هنوز ریز هستن ازعمیش شدنش میترسم عزیزم یعنی بقیه متوجه میشن؟

آره اگه طرف تجربه بوتاکس داشته باشه یا دیده باشه دقت کنه میفهمه سریع

ببین همون اول ازت میپرسن میخوای ابروت بره بالا تو بگو نمیخوای اونطوری کمتر مشخص میشه

فقط مشخص نمیشه چه حسی داری😄 ولی من راضیم

بخدا خوبه نگران نباش چند مدت یبار انجام بده بیشتر نشن